Temizligini Kendi Illerimle Ben Yapiyorum Gülüm Hadi Dalalim Ama Ben Ramazanda Kilo Verdim 48 Düstüm :-S
Gelelim Sana Slowcu Kolayi Var Bak Senin Icin özel spor salonuda aci verdim Yiyin Arkadasim Yemezseniz Yüzmezseniz Spor Yapmazsaniz Caffe Alturkanin Masraflarini Nasil Karsilariz :hehe:
Ozaman Yiyeceksin Iceceksin Pata Börek Cörek Parcasi Tanesi 3.50 Euro Havuz Saati 7.50 Euro Spor Salonu Saati 8 Euro Pahali Degiliz Yani :-)) Cimri Olmayalim Pls :-pp
Yok Aman Istemem Slowcu Bir Däy Ceylik Istedim 40 YIL Arasam Bulamayacagim Bir Klip Resimi Istendi Aman Kalsin Biz Cafede Gariban Garson Isleteme Üzerinde Öylesine Düzenleme Kuruluyoruz Böylesi Daha Tatli :-) :lol:
deniz_zined, bak sana bir dost tavsiyesi Üye olarak kal basin rahat agrimaz
Dj olsan bu seferde cok dikkat cekersin bence üye olarak kal hem yakında süper üye rütben gelicek
Aman Aman Ben Kendim Böylede Süperim Varmi Benden Baska Cafe Alaturka Garson Nu Hem Böyle Bos Olmuyor Slowcu Ye Ic Birseyler :-)) Hem Sohbet Hem Ticaret :-P
Hah Slowcu Ben Anlamam Adminler Bana Masrafimi Veriyormuki Ben Bedavaya Verem Hih Hizmet Veriyoruz Arkadasim Admin Mod Anlamam Iciyorsan Cayi Yiyorsan Pastayi Vereceksin Parayi