Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"İnsanların gözleri öyle kelimelerle konuşur ki dil onları telaffuz edemez."
Kimi gittiği yeri mutlu eder, Kimi terkettiği yeri..
"Aslında hiçbirşey iyi veya kötü değildir. Herşey bizim onlar hakkında ne düşündüğümüze bağlıdır."
(SHAKESPEARE)
"Hayata yapılacak o kadar çok hata varki, aynı hatayı yapmakta ısrar etmenin anlamı yok"
(SARTRE)
Ben, senin için 'belkiydim'. Sen benim için 'keşke'. 'Belki' seviyordur diye 'Keşke'lerim ısrarcı bu gece
[Yılmaz Erdoğan]
Bencillik dostluğun zehiridir."
(Balzac)
Bana 'gel' dediğin an; mesafeler bile anlamını yitirmeli.
[Ümit Yaşar Oğuzcan]
"Başka birinin sizin kadar iyi yapabileceği bir şeyi bırakın o yapsın, siz yapmayın."
(Andre Gide)
Zirvelerde kartallar da bulunur, yılanlar da. Ancak birisi oraya süzülerek, diğeri ise sürünerek gelmiştir."
(Cenap Şahabettin)
Güzel bir gülüş, karanlık bir eve giren güneş ışığına benzer."
(Tolstoy)
"Erkek hoşlandıktan sonra tanır, Kadın tanıdıkça hoşlanır".
"Fısıldanan sözler, çok kere yüksek sesle söylenenden daha uzağa giderler."
(Çin Atasözü)
Bu dünya beş para bile etmez, unutma. 'Kendini dünyalar kadar değerli sananlar ise kendi fiyatını belirliyor aslında'.
[Paul auster]
"Geride bıraktıklarımızı özlüyor, elimizin altındakinden sıkılıyor, ulaşamadıklarımıza tutuluyoruz"!
[Robın Sharma]
"Neyine bağlandım ki bu kadar; Bana bakmayan gözlerine mi, yoksa benim olmayan kalbine mi" ?
[Ö. Asaf]
Kadınlar erkekler için değil, rakipleri için makyaj yapar. Ve bir kadının asıl güzelliği sevmeye başladığı zaman ortaya çıkar.
[Paul auster]
6 milyαr insαnın içinden yalnızca birini seversin. Sonra onun sevilmeye layık olmadığını anlarsın, Bütün dünyayı suçlarsın.
[Can Dündar]
"Her aşk, bitki isimleriyle başlayıp, hayvan isimleriyle son bulur."
[C. Palahniuk]
Hayatta unutamayacağımız en büyük pişmanlık, Pişman olurum diye yapmadıklarımızdır.
[Tolstoy]
Adına yoksulluk dediğimiz şey,
Yokluktan değil, çokluktan kaynaklanır.
Hakkına razı olmayanların çokluğundan.
İbrahim Tenekeci