Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
''Ben hayatta yalnız iki gerçek felaket tanıyorum: Vicdan azabı ve hastalık. Mutluluk, bu iki kötülüğün uzak olmasındadır.''
Derdimi Seviyorum.. Biliyorum Ki Derdimi Veren de Beni Seviyor. Seven, Sevdiğinin Nazını Ölçüyor. Sevilen Çekmesin de Neylesin?
''Eğer Öfkeni aklınla yenemiyorsan, kendini insandan sayma!!!!!!!!
Başkasından üstün olmamız önemli değildir. Asıl önemli olan şey, dünkü halimizden üstün olmamızdır. . . !
H.z.Mevlana
Ey aşık! Sen bu aşk derdinden kurtulma, eziyetler çek, ağla, sızlan, kıvran dur! Gökte yanarak kayan yıldızlar gibi sen de aşk semasında yok ol, sön!
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî (k.s.)
NE KADAR GÜZEL OLSADA YÜZÜN VE ESBABIN, AĞZINDAN ÇIKAN SÖZLERLE BELİRLENİR İTİBARIN
Dualarıma virgüller sıralıyorum ki hiç sonu gelmesin. Haykırışların çelme takıyor bana.
Düşüyorum. Bu şehirde her yer ünlem dolu. Bende şaşıyorum aklıma. Ve anlıyorum
Neden bakışların hep soru işareti nakışlı? Gözlerime kara sular indi artık.
...
İyisi mi sen üç noktamı geri ver bana. Yolumu kaybettim ben bu masalda…
Dünya senin gözlerinin gördüğü gibi büyük değildir. Bütün fethedilmemiş gizemler, bilinmeyenler, görülmeyenler, ancak; senin fazilet ve erdemlerinle gün ışığına çıkacaktır.
ŞEYH EDEBALİ.
Kelimelerin bittigi yerde kahkaha veya gozyaslari vardir..her kelimenizin sonunda gulmeniz dilegiyle..HaYıRLı GeCeLeR
Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira! Kelimeleri yanyana getiresim yok kendimi anlatmak için. Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için. Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var.
Yetmiyor bildiklerim..
Sevginin Yaşı, Cinsiyeti Ya da Kuralları Yoktur. Kadınca, Erkekçe Ya da Çocukça Diye Ayıramazsın.. O Yalnızca "İnsanca" dır..
Aldırma söylenenlere: Varsın, görenler seni bir ot sansın. Sen gül ol da, uğruna ötmeyen bülbül utansın. H.z.Mevlana
Herkes farklı bir pencereden bakar hayata, buna saygım var. Ama bazı insanların camını, çerçevesini indiresim de var...
Terbiyesizden Edep Beklemek Dehşettir..!!Geçme KATIRIN Önünden Seni Teper,Çünkü Aslı EŞŞEKTİR..
Eline, Beline ve Diline Sahip Olacaksın. Eşine, İşine ve Aşına Bağlı Olacaksın. Tüm Bunları Uygularken De HADDİNİ Bileceksin...!
Kaybeden Benim Belki Görüntüde. Ben Susuyorum; Çünkü Hesap Günü Mahşerde; Sende Bilirsin Ki Herkes Eşittir.. ALLAH'ın Önünde...!
Yaşayacaklarıma BiSMiLLAH... Yaşayamadıklarıma EYVALLAH... Yaşadıklarıma ELHAMDüLiLLAH.... Yaşamayı Arzuladıklarımada iNŞALLAH..
Erkeklerin her güzele bakmak sevap dedikleri ,sevap olsaydı, cehenneme kimler girecek ozaman????????????
Kış Gelsin Bee Abi... Kardanda Olsa ''ADAM'' Görmek İstiyorum...!
Her Zaman Yaşadıklarınla Değil ; Yaşattıklarınla Anılırsın... Ve Sakın Unutma, Ne Yaşattıysan Elbet Birgün Yaşarsın. . . !