Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
DJ_ASK_ACI ve DJ_HULYA CANLI YANNDA yazarsan cok sevınırım degısık olsun sımdıden tesekurler
arkadaslar banada dj ismı yazarmıısnız DJ TOLGA yazarsanız bı kac örnek sevınırım tesekkurler
DJ AkRePP ve DJ YaKaMoZZZ için hareketli yazı istiyorum mümkünse. şimdiden çok tşkr. ederim.
dj yasemin, dj murat, dj susi, dj onur, yaseminfm, radyo yasemin, yasemin fm samsundan yayında, yaseminfm almanyadan yayında, yaseminfm izmirden yayında, yasemin fm şirnakdan yayında, yaseminfm erzincandan yayında, yazarsanız sevinirim.
dj. casflow yayında veya sizlerle yazrsanz sevnrm söle dikkat cekecek sekilde. tesekkrler hareketlii olsun .rengi size brakyorum ama bu dj erkek rengi ona gre yaprsanz sevnrm :-))
BENDE DJ ESRA İSTİYORUM MÜMKÜNSE
bende istiyorum dj damla dj aynur dj ömer dj admin abla tsk simdiden
selam sizden ricam Hayal Gücü Fm flas olarak yazarmisiniz.(bayan resmi yada incili kalp içinde olabilir.renk beyaz yada gri.emekleriniz icin simdikden tsk ederim
tsk tmm ara vericem kısma bana cok tsklerr yınede kırmamişşın cok tsk ossi emegine saglik
mrb ben daha önce dj gölge ve dj ceren rica etmistim degisik sekilde yaparsanız memmun olurum simdiden tskler
Dj EFSANE ve www.katlanfm.com yazıları ama 100 kb den kücük olacak tşk ederimm
dj eda
dj merve
görkem
bunlardan bikaçtane yapabilirmisiniz?
SELAM ELLERİNİZE SAGLIK BANADA DJ SIRIN VE NAZLI YAZARMISINIZ
rica etsem banada bir dj ismi yazarmısınız dj duygu diye
birde dj unutulan olursa sevinirim
tesekür ederım harı ka olmus
edit -----> Beratcan
VAYBEE ÇOK AMA ÇOK TESEKKUR EDİYORUM
egelee,
isteğin yapılmış ama anlamadığım ordaki gifleri tekrardan alıp buraya kopy etmenin ne gereği var ?
teşekkür edersin yeterli
SELAMLAR DJ KIZGIN ATE$ YAZABILIRMISINIZ SIMDIDEN COK TSKLER EMEGINEZE SAGLIK SIMDIDEN COK TSKLERR RENGI KIRMIZI OLSUN MUMKUNSE

)