ılık bir rüzgar esti, nereden geldi bilmiyorum. nereye gidiyorsun diye sordum özlenen herşeye dedi o an aklıma sen geldin çünkü özlenen bir tek sendin.
sen herzaman nerede olursam olayım, ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin, seni ne kadar sevdiğimi kelimeler ile anlatamam, ama şunu bil seni seviyorum.
zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorum sana, bir gün bir yerde bir şekilde yollarımızın ayrılacağını bilsemde, nerede olduğunu öğrenmesemde, yaşayacaksın hep içimde.
seni bir goncayken sevdim, şimdi gül oldun, seni bir yağmur damlasıyken sevdim şimdi göl oldun, ben mi? ben bu çöldeyim şimdi, sende serabım hiç dokunamadığım.
neden zor bu kadar seni sevmek ve bulamamak, dokunmak istedikçe uzaklaşmak, düşündükçe unutmak, neden bu kadar zor seni sevdiği halde söyleyememek, hep bir şeyler gizlemek,sana sahip olacağım yerde seni kaybetmek.
gökyüzünde yıldız var, bakmaya doyamam, gene aklıma düştün bu gece uyuyamam. artık bulutlara yazıyorum hasretimi, yağmur yağınca anlarsın ne çok özlediğimi.
rüzgarın kemanını çaldığı, yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede, yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun sevgilim seni özledim.
uzun bir yol var aramızda bir ucunda sen bir ucunda ben bir ateş yanıyor bağrımda ateşi sen dumanı ben.
Duygular vardır anlatılmayan,sevgiler vardır kelimelere sığmayan,bakışlar vardır insanı ağlatan,insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın !!!
Kaçmak istedikçe senden
Tüm yollar sana çıkıyor..
Uzaklaştıkça gözlerinden
Yüreğim,
Sana daha da yaklaşıyor.
Ve ..
Ben senden gittikçe
Adımlarım
Geri , geri
Sana geliyor....//
Hüzün gömleğini giydim ben
bizi bırakmaya meylettiysen sen