Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Doğru "SÖZ" nereden gelirse gelsin alınız.Söyleyene değil,söylenen "SÖZE" bakınız..(Hz.Ali)
•••● "Ey İnsan! Neden BüyükLenirsin. Doğumun Bir DamLa Su, ÖLümün Bir Avuç Toprak DeğiL mi. . . ?"●•••
''Deliler ve akıllılar aynı derecede zararsızdırlar. Yalnız yarı delilerle yarı akıllılar çok tehlikelidir...''
SABIR; Suskunluk Değil, İşitilmeyen Bir Feryattır..! HER KİŞİNİN DEĞİL, ER KİŞİNİN HARCIDIR..
*Büyük adamlar, önlerinde diz çöktüğümüz için büyüktür. O halde biz de ayağa kalkalım. (Laurence Sterne)
*İnsanlığın iki tür ahlakı vardır. Biri sözünü edip uygulamadığımız, diğeri uygulayıp sözünü etmediğimiz. (Bertrand Russel)
Baskalarinin bilgisi ile bilgin olsak bile ancak kendi aklimizla akilli olabiliriz. -Montaigne-
Her zaman aklimizin ardisira gidelim, halkin taktiride, cani isterse ardimizdan gelsin. -Montaigne-
Sevme sevsinler sana önem versinler. Ağlama ağlatki kıymetini bilsinler...
Haksızlık önünde eğilmeyiniz çünkü hakkınızla beraber, şerefiniz de kaybedersiniz.
Hz. Ali
HAYATTA KIMSEYE GEREGINDEN FAZLA DEGER VERME YA ONU KAYBEDERSIN YADA EN BÜYÜK DARBEYI ONDAN YERSIN
Bir insanın Doğduktan Sonra öLeceği Son Ana Kadar Sahip Olduğu Tek Şey Gurur'dur!
Delikanlı Adam Harbi OLmalı Arkadan konuşupda Dedikodu Yapmamalı..
Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurLuyorum sen benden gideLi çok oLdu ama bensana haLa EL saLLıyom… :bw:
En Güvendigin insana Güvenme Cünkü Sonradan iLk Sirtindan vuran o OLar...
En Güvendigin insana Güvenme Cünkü Sonradan iLk Sirtindan vuran o OLar...
Anne karnına sığarken, Dünyaya neDen SığmaDığını ve en Sonunda bir metrekareLik yere nasıl sığmak zorunDa kaLacağını fark etmeLi İnsan ve Ona göre yaşamaLı..
"Birgün bensizlik çalar kapını.Benli dünleri düşünür, avunursun.. Sanma ki yalanlar içinde, ben gibi bir doğru bulursun !"
Nazım HİKMET
Sevgiliden bir parça sevgi alıp bana verenler,
Buna karşılık canımı alıp sevgiliye verdiler.
FUZULİ
hayat denen dünya meşalesinde bizi etkileyen olaylar birer odundur.(olgunlaştırma)