Bazen sevilirsin, bazen dışlanır, kimi dostun olur, kimi düşmanın, birisi samimiyetle gelir, diğeri kıskançlıklarla, varsın olsun, herkes istediği gibi yorumlasın seni; eğer ki kalabiliyorsan sen ''SEN GİBİ" ve daima iyiye, güzele talip olarak ders al , ibret al ve yüzünde sessiz bir TEBESSÜM ile hayata devam et ..
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Ben böyle gelişi güzel, Böyle ucuz ve basit sevmelere gelemem! Bana böyle sessiz, Böyle mahrum ve çaresiz gelme!
Onurlu olmalı gelişin, Bir kadının ana oluşu, Bir erkeğin adam oluşu gibi,
Asil ve olgun gelmelisin.. Omuzların dik, Alnın açık, Ve bana tüm kalbinle gelmeli,
Olduğun gibi görünmelisin! Ne kadarına yetiyorsa yüreğin, Yettiği kadarıyla sevmelisin!
Aklını başından alacak kadar değil, Aklı başında olacak kadar sevmelisin!
Az olsun, Öz olsun, Ama yürekten, can-ı gönülden olsun..!
Hadi gönlüm al sevdanı yüreğine yol uzun gideceğimiz diyar ırak Her şeyi ardında bırak Bir kelebek misali bir günde yaşasak Ömrümüz yetmeyip yolda da kalsak Hadi yüreğim gidiyoruz ..!
..alıntı.
Bu gün çok güzel bir gün...
Regaip kandili, işçi emekçinin haklarını savunduğu bahar bayramı.
Tüm islam aleminin mubarek kandilini kutlarken,
İşçi ve emekçi kardeşleriminde haklarını aldıkları,ezilmedikleri,barış içinde,sağlıklı çalışma ortamlarına kavuştukları bir gün olsun.
BU GÜN TÜM İBADETLERİMİZ,DUALARIMIZ,İSTEKLERİMİZ KABUL OLSUN, BARIŞ İÇİNDE GÜZEL BİR GÜN OLSUN DİLEKLERİMLE...
Bazen, her şeyi akışına bırakmak gerekir. Su akıp yolunu bulsun diye..
Bazen, ağlamak gerekir. Güçsüzlük sananlara inat, rahatlamak için..
Bazen, kimseyi dinlemeyip içinden geleni yapmak gerekir. Mutlu olmak için..
Bazen, susman gerekir. Büyüklüğün sen de kaldığını anlamaları için..
Bazen, görmezden gelmen gerekir. Sonradan olanları görmek için..
Bazen, sana değer vermeyenlerin hayatından çekip gitmen gerekir. Tek başına da mutlu olabileceğini herkese kanıtlamak için..
Ve bazen, yokluğunda seni özleyen birilerinin olduğunu bilmen gerekir. Çıkarsız, hesapsız, her ne olursan ol seni ''sen'' olduğun için seven birilerinin olduğunu hissetmen için...