Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Beyaz Attan Vazgeçtim.. Yaya Olarak Gelmesine Bile Razı Olduğum Prensimi Bekliyorum

)
"Sen Saraylara Layıksın" Diyerek Hatunu Tavlayıp, İlk Randevuda "Simit Sarayına" Götüren Herif! Boyun Posun Devrilsin Hemii

))
Yaz Geldi, Milletin İçinde Kelebekler Uçuşmaya Başlamış, Bizimkinde Örümcekler Ağ Yapmış, Adaletini Yediğim Dünyası

)
“Sen Bana Lazımsın” Derdin Hep, Sana "Lazımlık" Olduğumu Hayatımın İçine Ettiğinde Anladım

)
“Sen Benden Daha İyilerine Layıksın” Diyene “Doğru, Haklısın Valla. Denk Gelmedi İşte, Var mı Bi Tanıdık, Ayarlasana” Demeli
BUGÜN PAZAR VE TEMİZLİK GÜNÜ, HERZAMAN ÖZLEMEK OLMAZ♥ İŞLER BANA BAKIYOR BEN İŞLERE, BAKIŞMA AŞAMASINDAYIZ HENÜZ
Soğuk DAVRANARAK Bir Kadının Kalbini FETHEDEN Tek Şey; DONDURMADIR

))
Arkadaşınıza Randevu Verin Ama Buluşmaya Gitmeyin. Beklesin Beklesin Ağaç Olsun, Bir Fidan da Siz Dikin. Türkiye Çöl Olmasın
Kendime Cinayet Süsü Verip İntihar Edeyim Dedim. Süslenince Çok Tatlı Oldum Bee.. Kıyamadım Kendime
Erosa Sormuşlar; Neden Eskisi Gibi Aşk Oku Atmıyorsun? Eros Yanıtlamış; oranız buranız ayrı Oynuyo, Denk Getiremiyorum
Yağmurda Yürüyen Çiftlere Sesleniyorum: BAK Üşürsünüz Zatürre Olursunuz, Acısını İhtiyarlıkta Çekersiniz Kıskandığımdan Değil He
Yağmurda Yürüyen Çiftlere Sesleniyorum: BAK Üşürsünüz Zatürre Olursunuz, Acısını İhtiyarlıkta Çekersiniz Kıskandığımdan Değil He
bende seslenem etkili olur belkü