Giriş yapmadınız.

Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.

14,541

Wednesday, 31.08.2011, 00:41

Ben seni severdim !
Evet, severdim !
Ama sende bilirsin ki, her insan hata yapar...!!!

14,542

Wednesday, 31.08.2011, 14:31

nereden geldigini bilmeyen nereye gidecegini bilemez

gecici heves degil, hakkedene nefes olurum!!!

14,543

Wednesday, 31.08.2011, 14:37

Altın olup değersiz insanlara takı olacağıma taş olur olduğum yerde ağırlığı mi koyarım

bilgini efendisi olmak için çalışmanın kölesi olmak gerekir

Hayattan bıkma.Çünkü senin hayatını hayal edenlerde var.

SENİN PARA VERİPTE GİREMEDİĞİN YERE BEN SLM VERİPTE GİRERİM

14,544

Wednesday, 31.08.2011, 14:41

beni çekemeyenler anten taksın

insanlar tecrübesi olan kişileri dinlemezler çünkü ona pahalıya mal olan şeyleri yapıp tacrübe kazanmak isterler

Fakir bebeğin içemediği sütü , zenginin köpeği içiyorsa , bana adaletten bahsetmeyin...

sillesi zalim olsada kaderin sonu özgürlüktür sabredenin..

Benle Oyun Oynamak Şeytandan Borç Alıp Azraille Kumar Oynamaya Benzer!!!_?

14,545

Wednesday, 31.08.2011, 14:45

kendi bahçesinde dal bile olamayanın biri gelmiş bahçeme ağaçlık taslıyor

eleştiri yapma bana beğendiysen taktir et.biliyom hoşuna gitmiom.takma kafana .....

Duanla doğmadim ki, beduanla öleyim...

14,546

Wednesday, 31.08.2011, 14:47

Arkamdan konuşmaya Devam et. Çünkü Karsıma çıkabilecek kadar Büyük Değilsin

Sanmayın gül dikenin himayesinde dikenin itibarı gülün sayesinde

bir kurşunla ölmessin ikinciye zaten deqmessin!!!

kaybetmekten kormak birseyı seyi kazanmak için bazı seylerı kaybetmelısın ve unutma ;kaybettıgınde deyıl vazgectıgınde yenılırsın;

14,547

Wednesday, 31.08.2011, 14:53

ASLANA YEM OLMADIKKI KURT LARA ÇAKALLIK YAPAK

EMEK OLMADAN EKMEK OLMAZ EKMEK OLMADAN KARIN DOYMAZ SEVGIYE DOYMUYAN ADAM OLMAZ ADAM OLMAK KOLAY OLSAYDI GUNUMUZDE INSAN GÖRUNUMLU HAYVANLAR OLMAZDI.

dogustan caresi olmayan bi hastaligim var her gordugumu insan zannediyorum...

GOZUM ACIK DIYE GECINENLER ETRAFIMI UYUTUYORUM DIYENLER DIKAT EDIN UYANDIGINIZDA ETRAFINIZDA KIMSE KALMAYACAK

Hayatta bir gidenler vardır, bir de kalanlar..Bir de her ikisini de yapamayıp tam ortada duranlar \"ne gitmek, ne de kalmak...! En zoru budur işte. Ne bir bekleyenin kalır geride, ne de umutla beklediğin biri, önünde..!!

14,548

Wednesday, 31.08.2011, 15:07

BAZILARINDA Bİ HAVA Bİ HAVA SANKİ Bİ ALANA Bİ BEDAVA :D

hayat tesbih gibidir bazen çeker,bazende sallarsın.

hayat budur acılarla dolu hayat budur yalanlarla dolu

Pirincin içindeki siyah taşlardan korkma beyaz olanlardan kork :thumbsup:

Kimsenin dış görünüşüne aldanmayacaksin elektrikli süpürgenin bile dışı tertemiz içi toz duman doludur :D

14,549

Wednesday, 31.08.2011, 15:13

ÖNÜNE GELENLE DEĞİL ÖLÜME GELENLE DOST OL

dünya malı elde iken hep düşmanlar dost olur elde birşey kalmayınca dost bile düşmam olur

noktayı koyduysam birkere asla çevirmem virgüle!

düşünmek için çok vakti olanlardan degil düşünmek için kendine vakit ayıranlardan olduk ve vicdanimizda yüzleşmeyi ögrendik ilk dersimizde yüzümüzde bir tebessüm oldugunu görüncede dogru yolda oldugumuzu bir kezdeha anladık... yanliş yolda olanların yüzlerine yansıyan gudubet surete inat ;)

14,550

Wednesday, 31.08.2011, 15:19

hayatı yasamak icin hatayı aşmak lazım yada yalakalasmak lazım.. sec bırını yaşa.. ya adam gibi yada müstehaksın bir taşa..

Ben Gidiyorum Dediğimde, Gitme Diyen Birini DeğiL.. tzz Ben De GeLiyorum,YaLnız Gidemezsin Diyen Birini İstiyorum.. :bf:

*ay_ışığı*

Profesyonel

• "*ay_ışığı*" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

14,551

Wednesday, 31.08.2011, 16:54

Eğer düşünmeye vaktin varsa bir şeye başlamadan önce söyleyeceğin sözün değerinin olup olmadığını, söylenmesinin değer mi, değmez mi, söylemek gerekli midir, değil midir, bir kimseye zarar verir mi vermez mi diye düşün.
Sonra söyle.
Önce düşün sonra söyle ve ‘artık yeter’ denilmeden önce dur...
İnsan söz söyleme yeteneği ile hayvandan üstündür, fakat ağzına geleni söyleyerek gevezelik ederse hayvandan aşağı olur... İnsanlar nasıl konuşulması gerektiğinin dersini alırlar, ama en büyük ilim; nasıl ve ne zaman susulması gerektiğini bilmektir...Konuştuğun zaman sözün susmaktan daha değerli ve yüce olmalıdır...
Lev Nikolayeviç Tolstoy

14,552

Wednesday, 31.08.2011, 22:01

Bana kimse yaşamak istediğimi sormadı ,o halde kimse bana nasıl yaşamam gerektiğini s_ö_y_l_e_y_e_m_e_z

İnsan Gözünün İçi Ayna Gibidir...Onun İçin Gözünün İçine Bakandan Değil Kaçırından Kork. .

sana yüz verip adam ettiysem sıfırla çarpıp yok etmesinide bilirim

benim arkadaşa ihtiyacım yok dosta ihtiyacım var .. oyüzden herkes arkadaşlık isteği yerine dostluk isteği göndersin bana

ya tek birşey için yaşa yada tek birşey uğruna öl

14,553

Wednesday, 31.08.2011, 22:11

sevdigim kişileri liste yapmıştım ilk sıradakini sildim

bir millet uyuyorsa uyandırmak kolaydır ama uyumuyorda uyuyormuş gibi yapıyorsa ne yaparsanız yapın uyandıramazsınız

gerek yok her lafı soz ıle beyana bır bakıs bın soz eder bır laftan anlıyana

Artık insanları tanımaya çalışmakla vakit kaybetmiyorum. Nasıl olsa onlar, zamanı gelince yaptıklarıyla kendilerini tanıtıyor

hayatta baraşılı olmak istiyorsan dostunu unutma düşmanını affetme

14,554

Wednesday, 31.08.2011, 22:16

şekle aldanma herkez emanetçii, ayırt etmeyide bilceksin tabi..

Nokta kadar menfeate virgül gibi eğilme

seytan eskiden insan kılığına girerdi ,Atik gerek kalmadi insanlar seytanlaşmaya basladi

körden degil nankörden ,yüzsüzden degil iki yüzlüden, tipi bozuktan degil ....... kork

14,555

Wednesday, 31.08.2011, 22:20

kimine göre yalanım ,kimine göre kralım,herkes işine baksın adamına göre adamım

önceden sevdigim herşey şimdi satılık

SANA VEREBİLEÇEĞİM TEK AKIL, AKLIN VARSA TEK TEKIL

14,556

Wednesday, 31.08.2011, 22:29

SANMAKİ UNUTULDUN HER KÖPEK HAVLADIGINDA AKLIMDASIN....

SÖYLEME SIRRINI DOSTUNA, DOSTUN SÖYLER DOSTUNA ,DOSTUDA EDER POSTUNA
Birgün çiçekcinin önünden geçerken bir gül dikkatimi çekti bu dünyada tekim birtaneyim diye bagırıyordu o gülü aldım ama dünyada birtane oldugu için degil benim birtanemi görsünde utansın diye

seni ezmelerine izin verme daima kendin ol hiçbirşey yapamıyorsan ehliyet al sen onları ez :D (bir dost)

14,557

Wednesday, 31.08.2011, 22:38

Gidene git demem giden gider zaten
kalana kal demem kalan zaten zavallı olduğu için kalır

ŞEREFLE Bitirilmesi gereken ,En asil görev hayattır. Bir lokma ekmek için , Şerefini çiğnetmeye ; Bir anlık eğlence için , Servetini tüketmeye ; Bir zamanlık mevkii için, El ayak öpmeye ; Günlük menfaatler için , Onurunu terk etmeye ; ...değmez bu hayat.. !!

14,558

Wednesday, 31.08.2011, 22:44

Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsin.aramıyorum kimseyi olması gerekenler zaten yanımda.yanımda olmayıp gidenler kimin umurunda.ben alıştım yalan dolana hiç şaşırmam sırtımdan vurana.adres sorma burası yalan DÜNYA

Benim unuttuklarım senin bildiklerin bile olamaz

değersizliğine verdiğim değerden utanıyorum

DOSTLAR BU FANİ DÜNYADA NOKTA (.)KADAR MENFAAT İÇİN VİRGÜL (,) KADAR EĞİLMEYİNİZ

• "-= Chuky =-" bir erkek
  • "-= Chuky =-" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

14,559

Wednesday, 31.08.2011, 22:52

ŞEREF

• Önce şeref, sonra hayat. Schiller
  • Değerli bir adam için şeref, hayattan çok daha ağır basar. Shakespeare
  • Milli şeref, milli servetin en yüksek değeridir. James Monroe
  • İktidar dalkavukluktan hazzetmeye başladığı zaman, şeref daima ayaklar altında ezilmiştir.Shakespere
  • İnsanın yalnız ekmeğe değil, şerefe de ihtiyacı vardır.Lacardarie
  • İşler iş olarak şerefli veya -------- diye ayrılmazlar, yapılışlarındaki maksada göre şerefli veya -------- sayılırlar.Aristoteles
  • Ölüm hiç bir şeydir; asıl yenik ve -------- yaşamak her gün ölmektir. Napolyon
  • Şeref, sarp kayalıklı, kumsalsız bir adaya benzer; dışına çıktıktan sonra bir daha içeri girilmez. Boileau
  • Şeref ve erdem ruhun süsüdür; bunlar olmasa, beden asla güzel gözükmez. Cervantes
  • Şerefe hak kazanmak, ona sahip olmaktan daha değerlidir. Thomas Fuller
  • Şerefini kaybedenin, kaybedecek başka bir şeyi yoktur. Publius Syrus
  • Şerefini kaybettikten sonra yaşamaktan daha feci ölüm olur mu? Rousseau
  • Şerefim zedeleneceğine binlerce defa ölürüm, daha iyi. Addison
  • Şerefsizlikten daha sert yatak, daha keskin soğuk, daha acı sefalet olur mu? Eichendorff
  • Şöhret, kazanmak zorunda olduğumuz bir şeydir; şeref, kaybetmemek zorunda olduğumuz bir şey. Schopenhauer
  • Zenginlik ve şeref, herkesin istediği şeylerdir. Eğer bunlar doğru bir yolda kazanılmazsa, pek çabuk kaybedilir. Konfiçyus

• "-= Chuky =-" bir erkek
  • "-= Chuky =-" adlı kullanıcı yasaklandı

• Özel mesaj gönder

14,560

Wednesday, 31.08.2011, 22:56

• Akıl yaşta değil baştadır. Fakat aklı başa yaş getirir. CENAP ŞAHABETTİN
  • Bir kadın kendi kızından on yaş daha genç göründüğü müddetçe gayet memnundur.OSCAR WILDE
  • Hakiki yaşını söyleyen kadın, insana her şeyi söyler. OSCAR WILDE
  • Her yaşın kendine göre zayıf bir tarafı vardır. ANDRE ROUSSIN
  • Her yaşın kendine mahsus kaideleri,faziletleri, vazifeleri vardır. J.J. ROUSSEAU
  • İnsanın yaşı, ruhunun gençliğineveya ihtiyarlığına bağlıdır. THOMAS MANN
  • Yaş artmakla budalalık eksilmez.F. HEBBEL
  • Yaş da, aşk gibidir, saklanamaz. THOMAS DEKKER
  • Yirmi yaşında istek, otuz yaşında zeka, kırk yaşında akıl önemlidir. BENJAMIN FRANKLIN