Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Önemli olan SENİ SEVİYORUM demek degil O kelimenin anlamini bir ömür boyu SEVDİGİNE Hissettirebilmektir...
Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın.Hz.Mevlana
Karşıdaп karşıya geçer gibi sev beпi: Önce baпa, soпra bana soпra yine baпa bak.
Cemal Süreya
Bu kadar iyi niyetli olmayın, Çünkü en yakın bildiğiniz vefasız çıkabilir ve sizi düşmanlarınız değil de dostlarınız yıkabilir.
* Bukowski
Otunu, suyunu bilmediğin gönüllerde koyun gütme!
Yoksa kaçıracağın keçilere çobanlık yapamazsın!
* Mevlana
"Seni kıracak insanlar her zaman olacaktır; Yani güvenmeye ihtiyacın var, O halde onu boş insanlar uğruna harcama".
* Marquez
Bu kadar iyi niyetli olmayın, Çünkü en yakın bildiğiniz vefasız çıkabilir ve sizi düşmanlarınız değil de dostlarınız yıkabilir.
* Bukowski
Ey Gönül !..
simdi sorarim sana, hangi ask daha büyüktür?
Anlatilarak dile düsen mi, anlatilmayip yürek desen mi?

" Neden insanlık hep bende kalıyor;
gidecek kimsesi yok mu? Acaba..??? "
çok güzel bir sözmüş
♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?
♥ Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tüylerinde umut ve gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat.
♥ Sen benim hayatımda olduğun sürece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Çünkü sen benim için daima teksin!
♥ Beni karanlıktan aydınlığa, yalandan gerçeğe, ölümden ölümsüzlüğe götürdüğün için teşekkürler...
♥ Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir... Size yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez.
♥ Sen benim tarihimin en güzel fethisin sen yıldızları bol olan gecenin en parlak yıldızı sen benim ıssız bir adada isteyeceğim üç şeyin üçüsün
Menfaati Düzlükte Baslayan Dostluklar Bir Yokuşta Son Bulur...
Her şeyin sırrı SABIRDIR... Acıya sabredersin adı METANET olur... Açlığa sabredersin adı ORUÇ olur... İnsanlara sabredersin adı HOŞGÖRÜ olur... Dileğe sabredersin adı DUA olur... Duygulara sabredersin adı GÖZYAŞI olur... Özleme sabredersin adı HASRET olur... Sevgiye sabredersin adı AŞK olur!!!
Yüksekliği isterdim, fakat onu alçak gönüllülükte buldum..
[ Hz. Mevlana ]
Kimseden akıl alacak kadar aptal değilim. Bana kalırsa sen akıl vermeden önce, geri kalanının sana yetip yetmeyeceğini hesapla".
[Dylan]
Göz yαşlαrını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki nankörlük; zayıf insanların işidir.
Marquez