Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Söylediğin her yalandan sonra "keşke hep çocuk kalsaydım" deme. Çünkü sölediğin her yalanda yeterince küçüldün zaten gözümde.
İnsanları, Hayvanlardan Ayıran Aslında "DÜŞÜNME" Yeteneği Değildir. Asıl Büyük Ayrıcalık "EDEPTİR"...
"Benden nefret ettiğini duydum. Eğer seni düşünecek vaktim olsa, bende senden nefret ediyor olurdum".
Ben geçmişimi dürdüm, büktüm ve kaldırıp çöpe attım, bu çöpleri ise ancak köpekler karıştırır .
Gerek yok her sözü laf ile beyana, 'Bir bakış bin söz eder bakıştan anlayana.'
Dünyadaki en huzursuz insan, kalbinde hased ve kin olan insandir.
İnsanın sözü hikmet, bakışı ibret ve susması ders olmalıdır.
Ağzınızdan çıkana daima dikkat edin. "Çünkü bir sözü unutmak,bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır."
Hangi Meyve Oldu da Dalın da Kaldı ? Öyleyse Ölmekten Korkma,Ham Olmaktan Kork ! Hz.MEVLANA .
Kırgınlığım lunaparkta unutulmuş bir çocuğun nefreti kadar. Sorun atlı karıncalar değil, arkamdan dönüp duran dönme dolaplar..
sunay akın...
'Üzülme' der Mevlâna ve devam eder: 'Kaybettiğin herşey bir gün başka surette geri döner'
Üzülmüyorum.. Çünkü hayatımdan çıkan hiç kimsenin hayatımda yeri yok. Düşünüyorum da değersizlere bu satırlar bile çok.
Aslında İnsanlar, sadece dua ederken dürüsttür.
Aldanma insanların samimiyetine! menfaatleri gelir her şeyden önce. "-Vaad etmeseydi Allah cenneti; O'na bile etmezlerdi secde."
Unutma ki; Nefret ve kinin ertesi pişmanlıktır. Ve her canlıya ölüm vardır. İnsan ölür ama ölmeyen insanlıktır. ( Mevlana )
Bir Köpeğin Dostluğu, Bir Dostun Köpekliğinden İyidir..
Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Melye" (26.08.2011, 16:49) düzenleme sebepleri: url kaldırıldı...
Eskimiş kazağını annen bir başkasına verse sahiplenirsin,
eskiyi kıskanman onu sevdiğinden değil,
bir kere senin olduğundan...
dam sehpasında hapşıran adama ; Çok yaşa demek gibi birşeydi seni sevmek.!
Kimse BenimLe Oynamıyor.. Diye AğLayan Çocuk ! Sen Büyü, Bak Ne OyunLar OynayacakLar SeninLe..
Yarım kaLan hikayeydik ' demiştin... ßiz daha kitap oLamadık ama çok sattı ihanetin !.