Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz. Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz. Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz. Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz. Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
mrb aman tanrimmmmm gözlerime inanamadım.... varyaaaaaaa rabbim gönlünüze göre versin....ne diyecegimi bilemedim...muhteşem olmuş...emeginize yüreginize saglık...tüm güzellikler sizinle olsun...var olasın delikurt...çok tşk ederim...
Herzaman Burdayım Abla Istedıgın yazıyı Yaz abla Hemen atmaya calısırım...
bej renklerinden Dj Melek 61,,Dj Melek Sizlerle,,Dj Melek'e Hoşgeldiniz,,Melek'le Damara Hoşgeldin,,Dj Melek,,acil yazabilirmisin yücel sizlerle yazmışsın 1 önceki sayfada onun 1.si gibi yazarmısın birde dalgalanıp harfler tek tek dönüyor onun gibide yazarmısın fazla büyük ve kalın olmasın yücel sizlerle yazısı temama kalın geliyor ve biraz büyük o boyuttan küçük ve ince yazarsan çok sevinirim kolay gelsin çookk teşekkür ederim şimdiden birde yazarken baş harleri büyük olursa çok iyi olur
kolay gelsin onur benden kurtuluşun yok
Bu mesaj 2 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "rebelangel" (21.04.2010, 21:33)
( kullanamıyorum küçültemezmisin dj melek 61,,dj melek ve melek'le damara hoşgeldiniz i yazarsan sevinirim dj melek 61 teki renkte olsun onur o daha uyumlu oldu temama dj melek 61 varya onun melekteki e leri kadar büyüklüğü olsun senide uğraştırıyorum ama ne yapım (: insaşşlah akşama kadar yaparsın kolay gelsn tekrarn Allah yardımcın olsun
slm onur bana aşadaki nikleri yaprmısın
*c*a*n*s*u* pembe ,kırmızı ,mavi ,beyaz ,altın sarısı gümüş karışımı__ nikler sadece dönen harflerden olsun
d*j *n*al*a*n* pembe ,kırmızı ,mavi, sarı ,beyaz .
cansu yukardan asaya doğru, mavi ,kırmızı ,beyaz,beyaz,altınsarısı gümüş karışımı..nikler dönen harflerden olsun
şimdiden tşklerr YARADANA emanetsin...

süpersinnnnnnnnnn çok tşklrr eline koluna sağlıkk...her şey gnlünce olsunn saolasın.slm onur bana aşadaki nikleri yaprmısın
*c*a*n*s*u* pembe ,kırmızı ,mavi ,beyaz ,altın sarısı gümüş karışımı__ nikler sadece dönen harflerden olsun
d*j *n*al*a*n* pembe ,kırmızı ,mavi, sarı ,beyaz .
cansu yukardan asaya doğru, mavi ,kırmızı ,beyaz,beyaz,altınsarısı gümüş karışımı..nikler dönen harflerden olsun
şimdiden tşklerr YARADANA emanetsin...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()