Bi uyutmadılar bea...2 de yat sabah 6 da kalk asker yolla höff kadere bak deo bide bu lanet kalbim ne die sıkışıosa yoksam veda vaktimidir diecem emme daha çok gencim dermişim deo
bu saate kadar rehin tuttular amma eğlenesi varmış arkadaşların ama ben yaşlanmışım gürültü artık beni pek sarmıo galiba deo...bide nihayet evime kavuştum insanın evi gibi yok dio...
oy aşgum bardaydık valla orda bile aklımda sen vardın...bugun heç görüşemedik aşgumla naptı acep didim kendi kendime deo...
zati gereksiz birinide çaırdılar başlarda eğlendim sonlarda hem zehir oldu hem zehir ettüm deo bide
eet o kişi malesef...zati bi baırdım dolmuşa binerken dio sen nie baırdın ben çözemedim...içimden dedim allahım revamı bu bana...haha
canlıda mözik vardı aslında eğlenceli idi belli saate kadar deo bide canum
sen gel birlikte daha güsel yerlere gideriz aşgum deo bide
Sabah iş var ayağımın üstünede zor basıorum ama bu halde gezdim tebrik ederim kendimi...gidip yatsam ii olacak zati ayçinimde yok oldu deo içimdekü ses....
ya şimdi geldi...bana msj atınca belli bi süre gelmio aşkum...ekranımda yani msj ın var demio...ya ben rastgele msj kutusuna bakarsam görüo yada yaklaşık en az 10 dk sonna ekranda yazıo...benim gibi msj kutumda sorunlu galiba deo