Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Uyma
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Şeytan diorki... Ne varsa sil at çöpe..
seytan diyorki unutmak kolay mi
Şeytana uyma
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Haha cok sey diyor da uymamak lazim sanirim
uymaaa sarkı dinle sennn
Bas köye git
ama hava soğudu
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

FKLSJUT...DKBYLEM@...BLKŞKUAKTUOĞ......DİYORRRRRR
MELİS GELİNCE ....TERCÜMESİNİ ETT ...YANLIŞ ANLAŞILMAZIN
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Ben bu yaziyi nerdeyse 3 yildir kullanmiyordum €fsunum

))
Hemen aciklamasini yapayim:
Bende seni ayni sekildeeeeeeeeeee evire cevireeee sarip sarmaliyorum canim canim canimsin sen
Şeytan diyorki git bu işe bir son noktayı koy diyor
ama içimdeki ses, son noktayı şeytana koyacağımı biliyor

Seytana biseycik dememe gerek yok cunki SEytanlik zaten onun icinde
Üçünüde aştığım için şeytanla işim yok şükür ancak şeytan dururmu sağım solum...Ama ben
Şeytan diyorki kapa herşeyi
Şeytanda insandaki özelliklerin birisi hariç hepsi vardır. Şeytanda eksik olan tek nimet aşk. Şeytanın insanı çekememesi aşksızlığındandır. »
aşk olmaza yapmacık olur ALLAH tüm aşksızların GÖNÜLERİNE AŞK nasip ettsin
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
Şeytan Diorki; Bırak herşeyi olduğu gibi,at kendini kordona.