Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
yuvarlak oval ve degişik şekillerde Dj KATLAN , KATLANFM , HOŞGELDİNİZ Yazarsanız mnn olurumm
yine ben :)
slm bi istegim daha olacaktı ama

KAHRAMANMARAŞ
AFŞİN
ALTUNELMALI
DJ SAKİR BAL
Yazarsanız sevinilirim hepsi bir olursa sevinirim tşk ederim
slm emeginize saglik bana da yazarsaniz sevinirim - yesilmucurfme hosgeldiniz- gencay40 sizlerle- dj bayram- dj filiz-dj lacin-djomer-dj kilinc-dj ibrahim- dj cambali- simdiden kolay gelsin cok tsk ederim ayri ayri olacak tsk
tasocagifm
dj iLkAy
yazarsaniz sevinirim,simdiden tsk ederim
tesekkür ederim ancak Tasocagi ayri olmayacakti birlesik yapabilir misiniz
slm benimde ricam olucaktı DJ SUSKUN SİZLERLE DJ KOBRA SİZLERLE DJ YAKIŞIKLI SİZLERLE DJ MURAT SİZLERLE DJ SELEN SİZLERLE DJ DERYA SİZLERLE değişik şekillerde yazarsaniz sevinirim şimdiden tşk ederim en kısa zamanda olursa sevinirim hayırlı akşamlar
selamun aleykum iyi geceler DJ BİRCAN 55 , DJ GÜLÜM yazarmısın cesit cesit tsk ederım ellerıne saglıkkk
merhaba çok hoş hazırlanmış hepsi emeğinize sağlık benim için BELiN@Y birde SAHRA yazarsanız sevinirim farkli renklerde teşekkürler şimdiden farklı renklerde olursa sevinirim kırmızı beyaz gri olursa sevinirim birde DJ BELİN@Y dönünce sizlerle ve BELİNAY.FM teşekkür ederim umarım yazarsınız kolaygelsin
acaba bende bende dönerek yazılan her döndünde isim degişen yazılardan dj*baris akbayir*fm de sizlerle yazdırabilirmiyim yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
s.a arkadaşlar harikasınız bende dj yazısı rica etcem sizlerden daha yeniyim ben burada yaparsanizda yapmasanizda saolun var olun arkadaslar tsklr şimdiden allah kolaylık versin elleriniz dert görmesin inşallah başarılarınızın devamını dilerim... :harika:
özür dilerim ben isim vermedim dj ali çeşitli yazarsanız çok sevinirim tekrardan efem elleriniz dert görmesin tsklr
slm bende bir kaç tane istiycem ama inş en kısa zamanda elimde olur DJ SUSKUN SİZLERLE DJ YAKIŞIKLI SİZLERLE DJ KOBRA SİZLERLE DJ EREN SİZLERLE DJ CEREN SİZLERLE DJ HÜSEYİN SİZLERLE şimdiden tsk ederim kolay gelsin
sLm arkadaşLar 2 gündür işLerim yoğundu önceLikLe özür diLerim.SırasıyLa Tüm istekLerinizi en yaKın zamanda Yerine Getireceğim.
Re: yine ben :)
slm bi istegim daha olacaktı ama

KAHRAMANMARAŞ
AFŞİN
ALTUNELMALI
DJ SAKİR BAL
Yazarsanız sevinilirim hepsi bir olursa sevinirim tşk ederim
Buyur Kardes
schlange34 ÇOK TSK EDERiM ELLERiNE YÜREGiNE SAGLIK .SADECE GÖZDEN KACIRDINIZ SANIRIM KENAN&C@NOM SiZLERLE iSDEMiSDiM SiZ BANA KELNAN&C@NOM SiZLERLE YAZMISINIZ RiCA ETSEM TEKRAR YAZARMISINIZ ?? BASARILARININ DEVAMINI DiLERIM HAYIRLI PAZARLAR :sevgi: