Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Merhaba hüzün adası..ben duygu gemisi...gecenin karanlığında yanaştım limanına...yüküm mutluluk...kulak ver bak ne diyor gemide ki ses:.....
Feminizm sadece çirkin kadınlari topluma entegre etmek icin var
Heinrich Karl Bukowski
*ilahi Bukowski, gene cok anti-sosyal bir yaklasim
İnsan nadir değil, insanlık nadirdir. İnsan az değil, doğruluk azdır. KUTADGU BİLİG
Söz sizin ağzınızda olduğu sürece, söz sizin esiriniz. Söz ağzınızdan çıktıktan sonra siz sözünüzün esiri olursunuz...
Hz.ALİ
O kadar da önemli değildir bırakıp gitmeler,
arkalarında doldurulması
mümkün olmayan boşluklar bırakılmasaydı eğer.
Can Yücel...
Düşünebilen herkesin insan olması, İnsan olan herkesin düşünebildiği manasına gelmiyor ne yazık ki. Freud...
Dalından şüphe ettiğin ağacın, gölgesinde soluklanmayacaksın! P. Coelho ...
ben güçsüzüm düşerim ağlarım canım acır yaralarım ve kusurlarım var : sırf bu yüzden insanım !!
sıradanım …
..ve bilio musunuz; insan maskeleri o yüzsüzlüğünüze hiç yakışmıyo !!….
"Artık iki yüzlü insanları sever oldum çünkü, Yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar tanıdım"
bir ihtilalle başlayan dostlugumuz bir ihtilalle son buldu..
Tabağına yiyebilceğin kadar yemek, hayatına sevebileceğin insanı al.. İsrafın lüzumu yok..
Sonra tabaktaki fazla yemek karnını, hayatındaki gereksiz insan da başını ağrıtır..."
Kalan ömre inat, mutlu yaşamak bir sanat.. Sevgiye, dostluğa aç kol kanat, gerisi inan bana teferruat..!!!
HERKES, bir şeye güvenirken, SEN, yalnız ALLAH'a güven!..
Düşmanımın Attığı Taş Ezmedi de ; Sevdigimin Attığı Gül Ezdi Beni...
Yapmacık olup Sevilmektense, KENDİM Olup sevilmemeyi tercih EDERİM. .
Baskalarinin bilgisi ile bilgin olsak bile ancak kendi aklimizla akilli olabiliriz. -Montaigne-
Her zaman aklimizin ardisira gidelim, halkin taktiride, cani isterse ardimizdan gelsin. -Montaigne
Akilli adam, buldugundan daha fazla firsat yaratan adamdir. -Francis Bacon-
Bazi amaçlar o kadar degerlidir ki, o yolda maglup olmak bile zafer sayilir.
Unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz,ya da yazılmaya değer şeyler yap. -Benjamin Franklin