Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bağışla anne kusurumu; yine beş para etmez insanlar için ağladım !
Dünya çekemiyodu benim ayakta duruşumu *.*
Elini birisi tutmayınca hiçte kahraman değilsin. *
Kusur buLmak istiчorsaη Git `aчnaLar seηiηdir ..

"ERKEK DEVLETTİR; YÖNETİR, KORUR, SAHİP ÇIKAR.. KADIN MİLLETTİR; DEVLETİ YALNIZCA O AYAKTA TUTAR...!'
(Kime ait bulamadım ama güzel söz

)
Öyle bir çık ki karşıma
''Her baktığımda ilk defa görüyormuşum gibi, az kalsın ölüyormuşum gibi''
hissedeyim seni.........Edip Cansever
Desem ki sen benim için,
Hava kadar lazım,
Ekmek kadar mübarek,
Su gibi aziz bir şeysin;
Nimettensin, nimettensin!
Cahit Sıtkı Tarancı
Henüz layık değilken tomurcuk kadar aşka,
Sana gül bahçesini kim açar benden başka!
Cemal Sa
Dost için sırtımı köprü yapmaya hazırım ben; yeter ki temiz kalpleri taşıyan ayaklar geçsin üstümden...
Honore de Balzac
Eğer sizi üzen kişilere hala selam verebiliyorsanızbu vicdanınızın sadakasıdır.
Mevlana Celaleddin Rumi
Bitmez sandığım şey en önce bitti
Hiçbir şarkı sözleri da anlatamazken halimizi ve sığınamıyorken de birbirimize; ..
.kim avutur bizi ya da kim anlar? Kendimizi anlamaktan men’ken anlaşılmayı beklemek nasıl bir anlayışın gereğiydi..?
Kahraman Tazeoğlu
Insan vardir fark edilmez süsünden.Kimi farksizdir koyun sürüsünden.Her gördügün sekle kapilma,insan anlasilmaz görüntüsünden..
Umrumdan tasiyor zamansizligim. Ismin içimde titriyor, sesin sesime düsüyor; ses veriyorum. Oysa sen en sagir yarasin yüregimde...
Insanlarla münasebetin atesle münasebetin gibi olsun.
Çok uzaklasma donarsin; çok yaklasma yanarsin!''
Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kirildigini. Iste bu yüzden herkesden gizlerim; yüzüm gülerken içimin agladigini..
Bir gün benden şikayet ettiğin ne varsa, Özleyeceksin !
- Sevgili dediğin güzelliğiyle seni kendine aşık eden değil, Sana kendin olabilme şansını verendir...
*
İnsan ulaşamadığı her şeyin "delisi", Ulaştığı her şeyin "nankörüdür".
Herkesin her şey olduğu yerde, hiç kimse bir şey değildir. Tecrübe herkesin hatalarına verdiği isimdir!