Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sorgusuz yaşanan bir ihmal, her daim nedeni olmayan bir hiç tir...!
Kadere dert yanar insan..! Oysa ki kendindedir anahtarı ; Kader ne yapsın bunu bilmiyorsa insan...!
İlk izlenim çok önemlidir. İlk iki dakika kocaman bir yüreği var sanırsın. Sonra bir ömür o yürekte ilk iki dakikayı ararsın....!
Vicdan, herkesin komşusunu dövmek için aldığı fakat asla kendine karşı kullanmadığı bastonlara benzer...
Boş bir çuval dik durmaz..!
İnsan ya acılarını unutmasını ; Ya da kendi mezarını kazmasını bilmeli...!
Fazla büyütme kendini, en fazla sevebildiğim kadarsın..! Dahası yok...
Alçalan insanların yükselen değerlerinden uzak duruyorum...
Sana sevdamı anlatmak isterdim..Lakin dışarıda kaç harf yetim kalacak, biliyor musun...!
Bencillik, gözüne takılmış ayna gibidir. O gözler nereye bakarsa baksın kendinden başka birini görmez...!
Biz dünyaya anlaşılmak için değil anlamak için geldik. Anlaşılamamanın üzüntüsünü duyacağımız yerde bütün ruhumuzla başkalarını anlamaya çalışsaydık hayat ne kadar güzel olurdu...!
Pek az kadın sürgün galibidir bu hayatta. Geneli talan olur gider bu yalan dünyada...
Ya düşlerinin peşine düşmeyi seçersin, ya da olanları kabullenmeyi. İyikilerinle güçlenir, keşkelerinle tükenirsin ; Karar senin...!
GERÇEK SEVEN KALP KARŞILIK BEKLEMEZ ZATEN SEVİLEN KARŞILIK VERMEZSE BİLKİ YÜZÜNE TÜKÜRÜLMEYE BİLE DEĞMEZ
aşk kanununun 198.maddesine uyarak seni tutukluyorum ve kalbimin en derin yerine hapsediyorum.sakın avukat tutma

)
suskunluğumuz korkumuzdan değil ASALETİMİZDENDİR..
Bir insanın,nasıl güldüğünden terbiyesini,neye güldüğünden akıl sevyesini anlarsın.
biz içkiyi değil zehri bardağımıza koyup öyle kadeh tokuşturduk.kedi köpekle değil yılanla koyun koyuna uyuduk!!!!!!
Önemli şeylerin altını çizerim eğer önemsizse hiç düşünmem üstünü çizerim.
Hayat yaşamayı,Mutluluk gülümsemeyi,Sevgi hak etmeyi, Vefa hatırlamayı, Dostluk paylaşmayı bilen için vardır...