Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hayatın çilesine tahammül gerek, değil mi ki sefa ile cefa müşterek. Sizce ağlamak için gözyaşı mı gerek ? Bazen dertliler de ağlar ama gülerek...
Kimseden akıl alacak kadar aptal değilim. Bana kalırsa sen akıl vermeden önce ; Geri kalanının sana yetip yetmeyeceğini hesapla...!
Merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anıların güler yüzüne..? Tutundum, çırpındım düşmemek için, uçurumun kıyısında bana uzanan elin yoktu ; Düştüm...!
Ağzınızdan çıkanlara daima dikkat edin..! Çünkü bir sözü unutmak bir yüzü unutmaktan çok daha uzun zaman alır...
İnsan ruhunun en az sabır gösterdiği şey mutluluktur...!
Hepimiz, aynı dibi delik teknede kendimizi eğlendirmeye çalışıyoruz...
Nefsin ejderhadır. Öldü sanma, uykuya dalar o. Dertten eline fırsat düşmediği için uyur. Derdin bitince çıkar hemen. Hüner ; Dertsizken de nefsi uykuda tutmadadır...!
Diş ağrısı çekenler, dişleri sağlam olanları ; Yoksulluk çekenler parası bol olanları mutlu sanırlar.
Acılarınızın çoğu ; Sizin tarafınızdan seçilmistir...!
Kapımıza vuran değil ; Gönlümüze vuran buyursun...!
Sen sende var mısın ; Bende kaldığın kadar ?
Dürüst bir kadının güzelliği ateşe benzer ; Yaklaşmayana hiç bir zararı dokunmaz...!
Camdan evde oturanlar başkalarına taş atmamalıdırlar...!
Hayat bozuk para gibidir. İstediğiniz kadar harcayabilirsiniz ; Ama sadece bir kez...!
Son heceye teslim ederken kendimi, saklamışken sana yakışan ünlemlerimi ; Unutmuşum arkadan gelen virgülleri…
Birazcık tuz etkisi yaratmalı insan birinin hayatında..Hani yaraya basıp acı vereninden değil, yemeğe katılıp tat vereninden...
Tasa bir sende var sanma..! Düşündürür insanı kara kara ; Yürek gücü lazım üstüne basa basa…
Aslında kötü insan yoktur hayatın hiçbir evresinde..Her insan huzur verir ; Kimi geldiğinde, kimi gittiğinde...!
Bil ki düşmek değildir insanları üzen ; Elinden tutar gibi yapıp aslında itenlerdir insanı hayata küstüren...!
Bencil insanlarla biryere kadar gidebiliyor insan..Sonrası mı ?..Ya hayattan vazgeçiyorsun yada Onlardan...