Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ne ilktin nede son.. Yaşadığım hayat içinde küçücük bir oyundun.. Sevgiyle doğdun nefretle yok oldun.. Üzgünüm canım unutuldun.
Gönül kazanmak istiyorsan sevgi tohumu ek, cenneti kazanmak istiyorsan yollara diken serpmekten vazgeç.. (Mevlana)
İnsanın kendi vicdanı kadar büyük hakim, iç dünyası kadar etkili bir mahkeme salonu daha yoktur...!
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı.
Goethe
DüRüstlük pahalı bir mülktür,ucuz insanlarda bulunmaz.. Balzac
" Ben bir şair olsaydım eğer , cümle cümle vururdum seni.Her noktasında dururdu kalbin !.. Ben bir şair olsaydım eğer , öyle bir şiir yazardım ki sana sevgili ; Harflerine asardın kendini ...! "
Murathan Mungan
O kadar çok hayal ettim ki seni,
Bir hayalden ibaretsin artık..
Victor Hugo
Hiç gereği yokken hayata giren insanlar,
Hiç gereği yokken karşına çıkarlar..
Hiç gereği yokken gününü, haftanı, belki de yıllarını alırlar.
Hiç gereği yokken aklından geçen her düşünceye bulaşırlar..
...Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederler..
Hiç gereği yokken hayatını değiştirirler.
"Sonra hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderler
"Bir insanın sana neler verebileceği değil, Senin için nelereden vazgeçeceği önemlidir" . [Hegel]
Bir kadının elinden hayallerini almak, bir kaplanın yanından yavrusunu almak kadar tehlikelidir". Huxley
"eğer aşk 3 harfi yan yana getirmek kadar kolay olsaydı bizde 5 harfi yan yana getirip mutlu olurduk..."
"sev seni seveni dağda çoban olsa sevme seni sevmeyeni kahirede sultan olsa..."
"her insana değer vereceksin ama eşege kravat takmanın alemi yok..."
EY gönül mecnun olup sewmekten korkma...Leyla yi unutturacak bir cöl wardır mutlaka...
BÎZÎM WATAN SEWGÍMÍZ KULAGIMIZA OKUNAN EZANLA BASLADI SELAYLA BÎTECEK...
Hersey gelip gecici ey gönül...Bak az önce ki aldıgın nefes bile geldi gecti....Sen baki olana razı ol...
Basit bir erkek sewgilisini diger kızlarla kıskandırır...Gercek erkek ise diger kızları sewgilisiyle kıskandırır..
Demiş ki "kaybettiklerini görsünde ağlasın". Dedim ki; "kazandıklarımı görsen değerinin olmadığını anlarsın" .
"neden başkalarını taklit etmenin peşindeyiz ki kendimiz olalım herkez bizi örnek alsın..."
"dalından düşen yaprak rüzgarin oyuncağı olur..."