Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İnsanlar çok değişti; dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra, beşide yerinde mi diye parmaklarını saymak zorundasın.
Tolstoy
Sen gullere ozenme guller sana ozensin
Uzme tatli canini sen gullerden guzelsin
Sevgi kadar ozgur, ozgurluk kadar ozelsin
Gulum sen her seye degersin .
Sen kurumuş yaprak olsan
Çıkmaz tozlu sokak olsan
Ölsen kuru toprak olsan
Yine seni sevecegim
Ben toprağım suyum sensin,
Ben yaprağım dalım sensin
İlkbaharım yazım sensin,
Sensiz hayat çekilmiyor.
Kırılmış Bir Bardaktan Etrafa Saçılmış Cam Parçasıysam, Üstüme Basmaya Çalışanların Ayağını Kanatmak Zorundayım...
SEVGİ yüksek tepelerde açan çiçeğe benzer.önemli olan onu koparmak değil ; BİR ÖMÜR BOYU YAŞATMAKTIR.!!
Bazen alabileceğin en büyük intikam affetmektir ; Ve bazen karşındakine verebilecek en güzel cevap gülüp geçmektir.!
insan her şeyi elde edinceye kadar ister.Onu elde edince bir kenara atar.Gerçek değerini ise onu kaybedince anlar…!
Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan.
Ayrılığın resmini çizdim sarı odalara, yüreğimi soğuttum zemheri ayazında. Sonra uzun uzun rüzgarın gülüşünü seyrettim çaresizce
Bana gülüm derdin ya hani işte o gülün öldü. Öldüren de, solduran da sensin. Artık derman olmaz aşka bitiren yine sensin.
HERKES ÖNCE AYNAYA BAKSIN KENDINLE YÜZLESSIN RUHUNU AYNADA GÖRÜR AYNALAR YALAN SÖYLEMEZ
Her bir tarafı taş olan bir yerde çiçek açmış işte buna mucize denir, bu devirde gerçek aşkı buldum diyene ne denir?
GeL Şimdi Yarim Yüzümü GüLdür. Geçmiş GüzeL GünLerimi Geriye Döndür.. KaLbim Sen Gittiğin Gün Bak Zaten öLdü, KaLmadı Pek Umudum
AŞkA UçARSAN kAnaDIN YANar AŞkA uçMAsSAN KaNad Neye YARaR
Ciddi oLmayıınn .. her Lafaa aLınmayın ! 'Hayat BöyLee qüzeL, Tadını çıkarın,D
Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
ayrıLdıktan sonra hep arkadas kaLaLım derLer... güLe baska İsim versen farkLı kokarm ı?
ηє ilk´тιη ηє ѕση´∂υη... нαуαтıм∂α ѕα∂є¢є вιя σуυη∂υη.
ѕєνgιуℓє ∂oğ∂υη.
ηєƒяєтℓє ѕσℓ∂υη.
üzgüηüм тαтℓıмм αмα ѕєη∂є
~ υηυтυℓ∂υη !
Yagmur Islatmak ıcın Yagıyorsa Aldırmıyorum Eger Maksat Beni Aglatmaksa Ben Seni Düşündüğüm Her Zaman AĞLIYORUMM !!