Hoşça kal ayrı yazılır.Zaten içinde yeterince ayrı’lık yok mu?
Özgür Gümüşsoy Aynamın yüzünden düşen bin parça! Bakmıyor hiç bana…ki ben de kendimle karşılaşmaktan bir hayli çekiniyorum.
Ya hatırlarsam kendimi bir yerden?
Özgür Gümüşsoy
birkaç mesajı birleştirip tek başlık adı altında yayınlamak
okuyan açısından
daha sağlıklı olur kanısındayım
en azından fazla dağınık bir görüntü olmamış olur ..
Ne demek istediğinizi pek anlayamadım ama böylemi?
Bu arada dağınıklık yarattıysamda kusura bakmayın,rahatsızlık verdim sanırım pardon
59.sayfada ve bunca yazılan içersinde olmayanları bulup baştan beri yapıldığı şekliyle yazmama rağmen bu uyarının bana yapılmasına,
Teşekkürler Co admin
Evet isim yok tabiki tesadüf bu ya hepte ben yazarken bana denk geliyor değilmi
Ben anlayacağımı anladımda maalesef ben daha anlaşılamadım neyse başka başlık açıp yazayım,tşkrler
Hayır sizi doğru anladımda, ben anlatamadım..
Amacım yazmak paylaşmaksa;
Söz yazmamda,yeni başlık açıp şiir yazarım demek istemiştim.
Kuralları biliyorum,çift başlık açarak dışına çıkmam Beratcan bey,
Bazı şeylerin farkında ve çok dikkatliyim,teşekkürler
Elimi telefona uzattım;
aradıgınız kışıye şu anda ulaşılamıyor..
Aradıgımız
kişılere ne zaman ulaşabıldık kı!
Bız zaten onları hep ulaşılamadıkları için aradık..
Sende istemezdin değil mi? Böyle apansiz aniden üstelik başlamadan bitmesini... Ben asla suçlamiyorum seni... Ve sen kavuşmadan kaybettiğim sevgili... Eğer varsa hatirim sakin cezalandirma kimseleri.. Düşün ki esmeye hakki olmayan bir bahar meltemiydi... Yüreğimize sadece eli değdi ve geçti....
Gittin mi büyük gideceksin !
Ayrılık bile gurur duyacak seninle...
Gittin mi ayakların onun yakınından bile geçmeyecek, Gölgen bile kalmayacak ardında...
Gittin mi onurunla gideceksin;
"Haklıysan gidecek, gitmişsen dönmeyeceksin.
Diyorlar ki !Küsme aşka.....
Daha kimler gelecek kimler geçecek,
Bilmiyorlar ki en son giden herşeyimi götürdü...
Bilmiyorlar ki en son giden daha sonra gelecekleri bile götürdü..!...
Yaptığım tek doğru şey,en büyük yanlışımdı benim..
Çünkü yanlış kişiyi doğru aşkla sevmiştim..
Öyle bir yerdeyimki, ne gitmesi mümkün nede kalmasi. Vazgecmekle Direnmek arasinda; Akla Karanin tam ortasindayim.. Kaybetmenin arefesinde. Zor bir hayatin esigindeyim.. Kalsam canim yanacak, Gitsem' Hayatim...!
Yirmi yaşındaki bir insan, dünyayı değiştirmek ister . Yetmiş yaşına gelince , yine dünyayı değiştirmek ister, ama yapamayacağını bilir. Clarence S.Darrow
İki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum; evren ve aptallık. Aslında ilki konusunda çok da emin değilim. Albert Einstein
Sahip olduğunuz tek şey çekiçse, her şey çivi gibi görünmeye başlar. Abraham Maslow
Çevrendekileri alçaltarak değil; kendini gerçekten yükselterek büyüyebilirsin.