Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bazılarının ilişkisi vαr ama sevdiği yok. Birçoğunun da bir sevdiği vαr; ama ilişkisi yok...
- Paul Auster -
Bir Kadının Alnı Dudaklarından Daha Değerlidr.Çünkü Dudaklarndan Dökülecek Olan 'Seni Seviyorum' Sözü, Önceden Alnına Yazılmıştr
- Özdemir Asaf -
"Bir bozuk saattir yüreğim;hep sende durur."
- Turgut Uyar -
Bu ülkede gazetelerin 2. sayfasında ünlülerin nasıl yaşadıkları, 3. sayfasında ünsüzlerin nasıl öldükleri yer alır..
- Can Dündar -
Seni Özlemek Nasıl Bir Borçsa Artık, Özle Özle Bitmiyor.
- Elif Şafak -
Seviyorum affet dedi ya, O an insanın, sadece ağzıyla gülmediğini anladım.
- Küçük İskender -
"Aynı günde dört mevsime şahit olmak gibi bir şey bu. Önce özlüyor, sonra ağlıyor, akşamları küsüyor, geceleri çok seviyorum".
- Özdemir Asaf -
"Beni yarı yolda bıraktığını sanıp, o yolda koşarken nefes nefese kalanlar, Yolun sonunda sizi bekliyorum."
- Mark Twain -
Yanında olduğum zaman ; değerimi bilmezsen değerimi bildiğin gün : beni yanında bulamazsın !
- N.F.K -
"Dünyanın en yakışıklı, zengin, başarılı adamı da olsan; Bir kadın seni çocuklarının babası olarak hayal edemiyorsa; sıfırsın".
- C. Palahniuk -
Aşk, 'bir kişiye adamaktır kendini' derlerdi hani. Düzeltiyorum, 'Aşk bir kişiye hep aldanmaktır' oysa ki...
- Cemal Süreya -
Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var: Sana güveniyorum. Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; ama herkese güvenmiyor..
- C. Süreya -
Öyle bir yerdeyimki, ne gitmesi mümkün nede kalmasi. Vazgecmekle Direnmek arasinda; Akla Karanin tam ortasindayim.. Kaybetmenin arefesinde. Zor bir hayatin esigindeyim.. Kalsam canim yanacak, Gitsem' Hayatim....
''Boş insanlarla,
İçi dolu hayaller kuramazsınız.."
En çok da üç şey yorar insanı!
Affetmek,
İçi yanarken susmak,
Ve olmayacağını bildiği halde hayal kurmak..
*C. Palahniuk
'Elinde ne varsa hayata dair, ötesi hiçbir şey ya da vesair. Hani demiş ya şair; ''Mutluluğu sende bulan senindir; ötesi misafir.
Bir kadın,
Sevdiği adamın başka bir kadın tarafından mutlu edildiğini görmektense;
Onu can çekişirken görmeyi tercih eder.
insanlar giyimleriyle ağırlanır konuşmalarıyla uğurlanır.
gerçek sevgi kötülük gördüğünde azalmayıp, iyik gördüğünde artmayandır..
- Bazen her şeyi unutup sadece sımsıkı sarılmak istersin; ama bir şey hep engel olur. Nedir o biliyor musun ? Gurur .