Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ne kadar gidişine ses etmesemde, bir başkasının senin içini ısıtacağını bilmek; Benim hep içimi 'üşütücek' ...
- Sunay Akın
Gidenlerden; aşkınızı, kalbinizi beyninizi mektuplarınızı vs. değil sadece uykularınızı geri isteyin.En çok ona ihtiyaç oluyor.
- Ece Ayhan -
"Bana filozofların bahsettiği tanrı değil, peygamberlerin bahsettiği Allah gerek."
- Blaise Pascal -
Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler. Ve herşeye rağman patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler.
- Marquez -
Tasa bir sende var sanma..! Düşündürür insanı kara kara ; Yürek gücü lazım üstüne basa basa…
Evde kedi köpek beslemekle hayvansever olunmaz; Hayvansever dediğin, benim gibi koynunda yılan besleyecek...
- K.İskender -
Aslında kötü insan yoktur hayatın hiçbir evresinde..Her insan huzur verir ; Kimi geldiğinde, kimi gittiğinde...!
"Anladım ki; senin sevdiğine değil, seni sevene değer vereceksin.."
[J. Christophe]
Beni öyle bir yalana inandır ki ; Ömrümce sürsün doğruluğu...
"Meğer susmak; insanın içiyle konuşmasıymış, geç farkettim.."
[Kahraman Tazeoğlu]
Birine çamur atmadan önce düşün..! Ve sakın unutma ; İlk önce senin ellerin kirlenecek...!
"Hiç kapıldın mı o hisse. Gitmek istersin hani, ama aynı zamanda da kalmak gelir içinden.."
[C. Palahniuk]
Meclise gidip bütün milletvekillerine sövüp, sayıp sonra ''Sözüm Meclisten Dışarı'' diyesim var..
En kötü anında yanındayız derler..! Hani neredesiniz ? Benim mi sesim duyulmuyor yoksa sizler mi yer yarıldıda yerin dibine girdiniz...!
"Şüphesiz ki Allah herşeyi bilir, seni nasıl sevdiğimide.."
[İlhan Berk]
Pili bitmiş bir fotoğraf makinesi gibiyim artık ; Kimseyi çekemem...!
"İnsanlar işine gelince değil de vicdanına değince iyilik yapsalardı; bugün çıkar ilişkileri değil, gerçek sevdalar yaşanırdı!"
[Nazım Hikmet]
Dile, özle..! Fakat ölçülü dile, özle ; Bir saman çöpü bir dağı kaldıramaz. Dünyayı aydınlatan güneş, birazcık yaklaşsa herşey yanar gider...
"Hangisine ağlamalıyım? Hayatımı mahvedip beni bir çırpıda sildiğine mi, Onca yaptığına rağmen seni silemediğime mi ?"
[Oruç Aruoba]
Niceleri kendi zincirlerini çözemezler de ; Dostlarının azatçısıdırlar...!