Giriş yapmadınız.

• "AllaTurkaa" bir erkek

• 1001
  • Özel mesaj gönder

101

Tuesday, 3.07.2012, 21:01

Ben Masalimi erkek gibi yetistirmeye calisiyorum, ters ters bakislar, sinir vs..

( Eeeee ADA MASAL tek basınamı büyüyecek yok olmaz böyle :) )

Tek degil, birde 15 yas büyük ablasi var

Oda masali tam bir ev-hanimi yapti X(

Bu arada Masalin dogum gününe daha cok var

Melye

Moderatör

• "Melye" bir kadın

• 990289
  • Özel mesaj gönder

102

Tuesday, 3.07.2012, 21:06

merak etmeyin adminim bakışlar halen sert ama :kizgulme:

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

103

Tuesday, 3.07.2012, 21:07

maşallah adminim
burcu kızımızda cok güzelmiş
Rabbim nazarlardan saklasın inş

masala ev hanımlıgı da cok yakışmışş maşallahhh
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

104

Tuesday, 3.07.2012, 21:29

Rabbim Nazardan Sakınsın Hep Mutlu Günlerini Görmek Nasip Olur İnşallah

Bu Arada Abi Ne Masala Bence Prenses Olmak Daha Çok Yakışıyor Gün Geçtikçe Daha Bir Güzelleşiyor
Senin İşin Baya Bi Zor Görünüyor ^^
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek
  • Konuyu başlatan "Ha®uN"

• Özel mesaj gönder

105

Tuesday, 3.07.2012, 22:46

Alpi benim resimlerim daha güzel be :D sen resim cekemiyon :p

106

Tuesday, 3.07.2012, 23:22

Of al-pi birbirinden güzel 2 kız işin zor wallahi ben 1 tane yetistirdim kızımı of of of ofkı ne offf neden biliyomusun sert bakıslı ciddi duruslu kız olsun diye özendim simdi basıma hakıkaten yanına desturla yaklasılan bır kkız oldu cık tı

sorun ne bılıyormusun al-pi cesaret edip yanına yaklasamıyor kımse ve evde kalacak bu gidisle diye korkuyorum :))

elini öper 2 tanede oglum var onlarda gercekten annelerı olarak bana herzaman gurur verıyorlar nedenmi etraflarından duydugum ve aldıkları övgülerden

işte bir anne baba için en büyük servet evlatlarını hayata ve yasamaya dair direnebılmelerı için işledigi nakış ı yetiştiklerinde final olan gördükleri BUDA YETIYOR BE AL-PI Emeklerımıze

Güzel allahım yavrularınızın gözünden yaş akıtmasın anne baba olarak gurur duyacagınız servetiniz olsun herzaman

ha dogum gününe gelınce VALLAHI BEN MAHSUMUM suş HARUN Beyde :))

Ben ne bileyim özel gun kutlama baslıgında bizim Ada Masalın dogum günü gördüm daldım hemen sayfaya incelemedimde yazılanları ne bılim ben ah HARUN aH BE KARDESIM NE DIYIM SANA :))
Aman olsun yahu ben dogum günü gelmeden ilk kutlayanlardan oldum işte fena mı :))))

Güzel allahım uzun ömür versın evlatlarınıza son nefesınıze kadar bu mutlulukla yasayın ömrünüzü güzel insanlar iyiki varsınız ve bizlerde burdayız

YOLLARIMIZ AYRI AYRI OLSADA AYNI YÜREKTE BULUSUR GÜCLÜ DOSTLUKLAR Diyorummmm

Bu sanal UNIVERSITEYI kurdugun için çok TESEKÜRLER SANA GÜZEL KARDESIM BENIM SAGOLASIN Her eve lazım Allaturkaa.de
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

107

Tuesday, 3.07.2012, 23:42

Ben alpi adina tesekkür edeyim laydi hanim, neden diyeceksiniz Alpi bu aralar biraz mesgul, fazla okuyamiyo ( :P Sana Alpi )

Bu arada bu konuyu ben actim ilk Masalin dogdugunda, ama resimlerini büyüdükce burda paylasmaya karar almistik. Bu yüzden insanlar dogum günü var diye düsünebilir sizin gibi, kusura bakmayin lütfen..

ve ben Masali cok seviyorum cok tatli bir bebek :cz:

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Ha®uN" (4.07.2012, 20:34)

heartofeye

Orta Düzey

• "heartofeye" bir kadın

• Özel mesaj gönder

108

Thursday, 5.07.2012, 17:49

sibellim kızı ne kadar büyümüş maşallah allah bağışlasın aynı kendisine benziyo :)

109

Sunday, 8.07.2012, 01:03

Harun bey çok iyi düsünmüşsün elıne saglık hem güzel bir candan jest olmus hemde ilerde adamasal bakar bakar bebeklık halıne güler durur kerata :)

Al-pi nin yogunlugunu biliyorum yıllardır gecmediki bu yogunluk ah alpi ah sabancı holding in bıle olsa bir günde kendıne ayır be allahımın güzel kulu sevdigim canım kardesim benim

dünya yalan dünya yiyecek kadar ekmegimiz yatacak bir dösegimiz basımızı sokacak kadar bir kulubemiz yeter de artar bıle biz insanogluna

ama hayat okadar acımasız ve sürprizlerle doluki evet insan mutlaka yarın için hazırlanmak zorunda hissediyor kendını

hele bırde baba ise yada anne işte yük burda baslıyor tatlı telaş la bırlıkte ilerki yıllara hazırlanış diyelim :) Allah yeterki saglık sıhat versınde çalısalım hep baska türlü ne saclar agarır ne beden yaslanır ŞARAP Gibi demlenir ömrümüz en azından ben kendı adıma böyle teselli ediyorum kendimi :) daha dün çocuktum bu gün nerdeyse anne anne yada babanne olacak yas a geldim işte bizim ADA MASAL ımızda böyle büyüyüp gidecek insallah yumurcak

hazır aklıma gelmişken bari konu baslıgını daha uygun birsey yaz Harun kardeşim benım gibi dikkat etmeden yazan olur :)

Harun bey güzel kardesim ben sizi hiç tanımıyorum ama inanın sizi takıp ettigim kadarıyla benımsemeye ve saygı duymaya basladım davranıslarınıza ve hayata ve insanlara bakıs açınız çok güzel gelıyor bana

hep objektif ve yapıcı ılımlı bir karakter sezdim sizde
bu yuzden sizi benimsedim canım kardesim iyiki varsınız şahsen tanımasamda sevdim sizi allah herseyi gönlünüze göre versin inşallah
ailenize bagıslasın güzel allahım
Akıl dile düşmüş veren verene Ask ele düşmüs seven sevene Sevgi yere düşmüs ezen ezene Dostluk yola düşmüş,giden gidene

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

110

Sunday, 8.07.2012, 14:31

Harun bey güzel kardesim ben sizi hiç tanımıyorum ama inanın sizi takıp ettigim kadarıyla benımsemeye ve saygı duymaya basladım davranıslarınıza ve hayata ve insanlara bakıs açınız çok güzel gelıyor bana
hep objektif ve yapıcı ılımlı bir karakter sezdim sizde bu yuzden sizi benimsedim canım kardesim iyiki varsınız şahsen tanımasamda sevdim sizi allah herseyi gönlünüze göre versin inşallah
ailenize bagıslasın güzel allahım

Bu güzel sözleriniz icin size tesekkür ederim, eger öyle bir izlenim biraktiysam ne mutlu bana.. Dedigim gibi beni taniyan tanir bunlarin aksini duyacaginizi hic tahmin etmiyorum. Benim icim neyse disimda odur..
Cok cok tesekkürler tekrar dilekleriniz ve düsünceniz icin.

Elbette tanisiriz buralardayiz nede olsa :-)

111

Sunday, 8.07.2012, 18:09

Çok sevinirim nesli tükenmiş nadir insan harun bey sagolasın bende öyleyim hissettigim gibi söylerim herzaman alternatif davranıs yada tavrım huyum yok olmazdda neysem o yum kızarsam da seversemde çekınmeden konusurum

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

112

Sunday, 12.08.2012, 02:07

Ya Fistik degilmi bu Allah askina gelde yeme yaaaaaaaaaaaa

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Ha®uN" (12.08.2012, 02:14)

113

Sunday, 12.08.2012, 02:20

Maşallah Suphanallah Çok Şeker :love: Rabbim Nazarlardan Sakınır İnşallah
..:: .☠. Sσĝυк νє Sєssỉz .☠. ::..

üŦlє qüηєş¡ ѕöηѕüη..!!!

Oqus Pokus

Moderatör

• "Oqus Pokus" bir erkek

• 990289
  • Özel mesaj gönder

114

Sunday, 12.08.2012, 02:26

Çok tatlı, Allah esirgesin.

115

Sunday, 12.08.2012, 02:30

rabbim nazarlardan saklasın çok şeker olmuş maşallah :) kızlar ne kadar çabuk büyüyolar...
rabbim anne babana bağışlasın seni küçüğüm...
[align=center][img]http://img0.liveinternet.ru/images/attach/c/2//65/400/65400787_1287287059_d9320161b71d860a400240cd1f35d9a3.gif[/img][/align]

• "мαѕυм" bir kadın

• 1366852
  • Özel mesaj gönder

116

Sunday, 12.08.2012, 05:09

Amin .. masallah
diger resimleride cok guzeldi, ozellikle cikolatali dondurma yedigi :hayret: masallah masallah
Cogalirsin ×
Artarsin +
Bölünürsün ÷
Eksilirsin -
Sonra BEN kalirsin...

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

117

Tuesday, 14.08.2012, 03:19

Masali tutan kollar Babasinin hahaha bi geldi Siyahi biri var karsimda sandim :D

TurkEce/GnL

[Forum Ablası]

• "TurkEce/GnL" bir kadın

• Özel mesaj gönder

118

Tuesday, 14.08.2012, 21:47

O havuzdaki resminde ortaya çıkan gıdık varya seni ordan yerim işte, maşallahlar olsun sana :kkiss:
Bir şey isteyeceğim istek resim...Masalın bana yakından gözlerini gösteren resmini ekleyin nolur o kirpikler ne alemde görmek istiyorum.Saçlar iyice sarardı bakalım kirpikler hala kara kara ok gibimi? :kdalgin:

Ha®uN

Profesyonel

• "Ha®uN" bir erkek

• Özel mesaj gönder

119

Tuesday, 14.08.2012, 22:24

Sanirim bu iyi dimi :)
Bide nazarlik koyalim, Allah nazarlardan saklasin...

• "Nisa Nisa" bir kadın

• Özel mesaj gönder

120

Tuesday, 14.08.2012, 22:28

maşallah Rabbim nazarlardan saklasın inş
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .