arkadas_ca, merhaba arkadasım tema anlatımını çok güzel anlatmısın senden bir ricam var sittemde bu konuyu anlatmak isterım tabiki iznin olursa lınk vermen rica edecekdım sakıncası yoksa burdan çok güzel şeyler ögrendim teşekur ederim en kısa zamanda cevap verırsen sevinirim
4/4'lük bilen biri değilim ama bildiğimi gösteren paylaşmayı seven biriyim ben burda paylaşmalıyım ki bigim varsa bile benden başkalarının işini de görsün..
yoksa o bilgi boş durduktan sonra kime ne yararı olur?
merhaba
ben radyo sayfası temasını kendim yapıyorum ancak link atmasını bilmiyorum link atmak gerekiiyormu çünkü dinleyenler tarafından bir müddet sayfa beyaz olarak gözüküyormuş gec geliyormuş dinleyicilere saayfa nedeni bu mu örnek verilir bir şekşlde resimli link atma var ise yardımlarınızı bekliyorum tşkll URl linki
kaptan34 fazlı
bana cok acil yardım dinleyenlerimde sayfam geç acılıyormuş kısaca bir müddet ekranları beyaz oluyormuş aaçtıklarında radyoyu ben temalarımı kendim g yapıyorum ama link atması nasıl bilmiyorum radyoda yayında ikenmi link atılır ve o link hangisidir örnek verilebilirse bir örnekli anlatım cok acil
tşkll saygılarımla kaptan34
bana cok acil yardım dinleyenlerimde sayfam geç acılıyormuş kısaca bir müddet ekranları beyaz oluyormuş aaçtıklarında radyoyu ben temalarımı kendim g yapıyorum ama link atması nasıl bilmiyorum radyoda yayında ikenmi link atılır ve o link hangisidir örnek verilebilirse bir örnekli anlatım cok acil
tşkll saygılarımla kaptan34bana cok acil yardım dinleyenlerimde sayfam geç acılıyormuş kısaca bir müddet ekranları beyaz oluyormuş aaçtıklarında radyoyu ben temalarımı kendim g yapıyorum ama link atması nasıl bilmiyorum radyoda yayında ikenmi link atılır ve o link hangisidir örnek verilebilirse bir örnekli anlatım cok acil
Gelişmiş editöre geç
kisaca hazirladigin resmi internete bir yere yükle ( imageshack veya photopucket yada starradyo ya ) ordan aldigin direct linki
expertmode >> background >> url olarak ekle ve kaydet!
özelden sormussun, bende sana özelden cevaplarsam bu bilgiden senden baska kimse yararlanamaz!
örnek burdan --> http://www.starradyo.de/ starrodyoya gir ve upload sistemine tikla sonra upload tusuna tikla,
sonraki acilan pencerede durchsuchen yazisina tikliyarak bilgisayarindaki resmi bul ve yükle.
bir sonraki bencerede sana degsik linkler verecek direct linki kopyala ve yapisdir!
merhaba diva
özelden yazmamın tek cevabı konu ile ilgili bilginizin bana ulaşmasını sağlamaktı bilmediğimden en soon burayı anlamadım sadece aydınlatırsanız
direct linki kopyala ve yapisdir!
değişik linkten kasıt bir kaç linkten birini benmi seçim yapıcam saygılarımla
kaptan34