Semtimizde çok yaslı agzında diş kalmamıs sacı ak mı ak gözleri görmez 82 yasında bir ninemiz var selam veren herkese allah rızası için beni bi everin der durur
komsumun biriyle iş birligi yaptık ben fotur şapkalı bıyıklı bir adam kılıgına girdim komsumda ninemize musaitsen aksama bir talibin gelecek dedi
bu arada ninem hazırlanıyor bakkaldan piskevitler meyva suları anam anam neler almadıki camdan her davranıslarını da izliyorum
beter oda bana işaret ediyomu banane bak basının caresine diye
))) Kaldım nineyle beeeennnnnn
KOCASINI YOLLAMIS NINENIN EVINE KEKIK SUYU ISTEMEYE MIGDESI BOZULMUS TA FALANDA FILAN eh dedim fırsat bu fırsat ben usulca kacarrrr bir dahada bıyık mı takarım tögbeler tögbesi fotür şapkamı takarım tögbeler olsun destur ceker bir bardak suyu öyle içerimm artıkın
şu bikaç saatliginede olsa ninemize o heyecanı yasattık o mutluluk denen duyguyu yaşattık ya ISTE BU HER SEYE DEGERDI
)
))
bankanın karsısında da aile doktorumuzun muayenehanesi var samimiyizde derken doktorumuzun muayenehanesine gittim oturdum elimde balıkcı misinası var epeyce uzun
yavasca saga sola bakıyor kimse görüyormu benı dıye o bakınırken elımdekı mısınayla ben parayı asılıyorum usulsa bakıyor para ucusuyor baslıyor ardından yurumeye para bu ya
farkında olmadan bizim doktorun kapısında buluyor kendını para benım elımde misina yıda görünce artık o an ne mazeret bulup uzaklasırsa kurtuluyor gülmelerden ah be akıllım adam elındekı parayı sayarken onlara mukayyet olsana sanane yerdeki parayı takıp eder şakaya yakalanırsın
işte böyleee
Bır tebessümde siz kondurun yüzümüze
hepimiz için malum ..
bari burda rahatlayalım stres atalım diyoruz o bu şu derken daha fazla stres yasamamıza etkenler olabılıyor dolayısıyla böyle bir aktivitasyonlarla yüzümüze gülücükler gelirse neşeleniriz diye düsündüm Sagolasın canısım
sen zaten çok özelsin be melegim
Uzun sürede kucağımdan inmedi,hatta çay bahçesinde bile kucağımda oturdu

Bu mesaj 1 defa düzenlendi, son düzenlemeyi yapan "Nisa Nisa" (5.08.2012, 22:52)