Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Aslında çok konuşan kadın yoktur. Karşıdaki hiç bir şey anlamadığı için açıklama yapmak zorunda kalan kadın vardır...
Paul Auster
Kumandayı dizime vurarak çalıştırdığım günden beri, kimse beni şiddetin çözüm olmadığına inandıramadı...
Douglas Noel
Görsen hayalimdeki seni, kıskanırsın...
Elif Şafak
Unutma, hakettiği kadardır bir insana verilen değer. Ve aslında herkes, kendi değerini kendisi belirler..
Dylan
O kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum.. Ve umrumda değil hiçkimse, Ne halim varsa görmekle meşgulüm...
Yılmaz Erdoğan
Gün gelir ve anlar ki insan; Yaşadığı her şey bir yalandır..! Geriye vazgeçemediği bir Aşk ve kabullenemediği bir yalnızlk kalır
Cengiz Aytmatov
Akıttığın göz yaşlarını silmek yerine, akmasına neden olanları sil hayatından ve unutma ki ihanet; nankörlerin işidir.
Marquez
Ömür dediğin üç gündür; dün geldi geçti, yarın meçhuldür. O halde ömür dediğin bir gündür; o da bugündür.
Can Yücel
Elden düşme sevdalar değil benim istediğim.. Ya yüreğinin sahibi olmalıyım, yada hiçbirşeyin.
Ceyhun Yılmaz
Bazen; susarak ettiğimiz laflar, konuşarak harcadığımız sözlerden daha çok şey anlatır..
Friedrich Engels
"Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi!"
Can Dündar
'' Fiziksel bir engeliniz var mı ? '' sorusu içime dokunmuştu nedense. '' Yok !'' dedim, '' Yalnızca kalbim kırık...''
Canan Tan
Gece yanıtı olmayan soruların ağırlığıdır. Geceler hastalara, huzursuzlara aittir ve onun zorbalığından kurtulmanın yolu yoktur.
Susanna Tamaro
"Yeter, aklından çıkar artık onu" diyor kimileri. "Siz de aklınızla değil de, yüreğinizle sevseydiniz anlardınız beni."
Cemal Süreya
Ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması. 'Ben' deyip susması, 'Sen' deyip ağlamaklı kalması...
Nazım Hikmet
Doğuştan tedavisi olmayan bir hastalığım var: "Her gördüğümü insan sanıyorum."
Y.Erdoğan
Hiç sevmediği halde neden hep değerli olur bırakıp giden, Ve neden hiç düşünmeden teslim olur kαlbin; O seni sevmemişken...
Pablo Neruda
Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını. İşte bu yüzden herkesden gizlerim, yüzüm gülerken içimin ağladığını...
S.Akın
"Acı veriyorsa geçmiş;
geçmemiş demektir.."
Hani ben çaresizce biraz uzansam mutluluğa,
Dokunurum sandım,
Yanıldım.