Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
'Ağlıyor musun?' diye soruyor giderken utanmadan.Yok yanlış yerden işiyorum aptal !
K.İskender
Yapman gereken hayırlı ve yararlı işleri yarına bırakma. Bakarsın yarın olur da, sen olmazsın.
[Hz. Ali] (r.a.)
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzel de darma duman ediyorsun beni.
Bazen en büyük öfkeyi en çok sevdiklerimize duyarız. Bazen en yakınlarımız en çok acıtır canımızı...
Ahmet Altan
Sevdiklerimizi tekmelemeye anne karnında başlarız...
Ece Ayhan
Yarı yolda bırakmışım... Nankör olma yarı yola kadar getiren benim...
Küçük İskender
Hayat ne yaşadıklarındır ne de kazandığın başarılar. Hayat dediğin; ömür boyunca 'hayatım' diyebileceğin insanı bulunca başlar.
Can Yücel
Bırakacağın eli hiç tutma, Tutacağın eli ise hiç bırakma... Sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol...
Mevlana
O kadar yoruldum ki artık hayattan. Yoldan geçen bir taksiyi çevirip, ''uzaklaşan hayallerimi takip et'' diyesim var...
Ceyhun Yılmaz
Bırakın bu ayakları. Kaçınız, çırılçıplak bedenler karşısında yalnızca gözlere baktınız. Sorsalar, güya hepiniz aşıktınız...
Küçük İskender
Vakit kaybıydı diyemem ama sen hiç dostum olmamışsın meğer, olsun varsın pişman değilim biraz üzüldüm hepsi bu...
Candan Erçetin
Gitmek istiyorsa, bırakacaksın... Gitsin! Aklı seninle olmayanın bedeni yanında olsun ister misin?
Can Yücel
Başım önde bu aralar. Suçlu olduğumdan değil ! Görülmeye değer hiç birşey kalmadığından...
Cezmi Ersöz
Yaşam,çok zalim bir öğretmendir.Önce sınav yapar,sonra dersi verir.
Andre Gide
Bazen susarsın.. yenilmiş sanırlar seni, eksik ve yaramaz. Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz.
Kader olsam yazılsam alnına. Yar olsam kazınsam aklına. Ve dua olsam dökülsem dilinden Sen "AMİN" desen ben o an kabul olsam...
Aşk "sabır"dır belki, ama asla "tahammül" değil...
C.Dündar
Bir plak olsam.. Zeki Müren çalsam.. Bozulsam.. Aynı yerde takılsam.. Hep tekrarlasam.. ''elbet birgün buluşacağız'' ..
Şeytana niye kızıyorsun ? Bir iyilik yap da o sana kızsın.
Tolstoy
Sevdiğin kişinin sana olan sevgisini anlaman için canını yak. 'Çünkü kimsenin canı yanmadıkça sana gerçek yüzünü göstermez'.
William Butler