Quoted from ""türkügözlüm""
bende bi istekte bulunacam zahmet olmasa Dj Türkügözlüm rica etsem bi kac tane cesit olursa sevinirim cok sag olun cok tskkkkkkkkkkkkkk
Quoted
SLM;LÜTFEN BANA HaceR ISMINDE DJ ISIMLERINDEN ÇEŞİT YAPARMISINIZ ?? DAHA ÖNCEDE RICA ETMISTIM AMA DIKKATE ALINMADI
BU SEFER ES GEÇMEYECEĞİNİZ UMUT EDİYORUM.ŞİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM
Quoted
nadanada
Tarih: 22.02.2010, 21:58 Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
slm hayirli aksamlar kolay gelsin DJ RECEP gifi rica edecektim cam mavisi olursa sevinirim rengleri 4 tane dönmelilerden ltf cokkk tsk ederim simdiden kolay gelsin
Quoted
TURBAY027
Tarih: 22.02.2010, 23:37 Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
slm banada hareketli TURBAY27 VE UNUTULMAZ27FM yazmanız mumkunmu degisik birkattane olursa sevinirim simdiden tsk ederim
Quoted
KLAS*72
Tarih: 23.02.2010, 00:32 Mesaj konusu: HAEKETLİ DJ İSMİ İSTİYORUM ARKADASLAR
SeLamm Bana...DJ KLASSLA ASKI VİRANE ...DJ KLASS... DJ DOGAN ...DJ SIYAHLALE Bir kaç çeşit ve renkte Haeketli isim yazarsanız Memnun Olurum..şimdiden tşk lerr
Quoted
zorask
Tarih: 23.02.2010, 10:47 Mesaj konusu:
slm emeğinize sağlık yazılarınız harika bende istiyorum bikaçtane renkleri size kalmış rica etsem dj zorask dj hatırla sevgili dj elfida dj erhan dj ipram dj ve nöbetçi erhan yazarmısınız bikaçtane çok tşkrler şimdiden
Quoted from ""LadyTurk*""
merhabalar öncelikleee yapmis oldugunuz nikler icin tebrik ederim..bende bir istekde bulunabilirmiyim acaba.. zahmet olucak farkli sekillerde birkac avantaj sunarsaniz sevinirim
1. DJ~YaSMiN~ ( birtane lila renkte olursa sevinirim)
2. DJ*CeNNeTGüLü*
3. DJ Seda
4. DJ KeLebek *
not: dj seda ve dj kelebek Russel yazi tipiyle yaparsaniz birertane sevinirim..simdiden cok tskrlr
Quoted from ""karamelek-10""
slm banada dj ezgi dj zeynom bi kac sekilde yazarsaniz sevinirim bide canli renkler olursa ii olur
Quoted
bellemiss
Tarih: 24.02.2010, 00:35 Mesaj konusu:
slm emeginize saglik arkadaslar bende dj cadi sizlerle gifi istiyorum simdiden tskrlr
Quoted
murat72
Tarih: 24.02.2010, 07:39 Mesaj konusu:
Slm Arkadaslar,sizden ricam
Dj Murat,Dj Aykiz ve Dj Canikom sizlerle gifi(Dönerli sekilde) yapabilirmisiniz?Bir kac cesit olursa süper olur.
Ve www.vivaldifm.de.tl gifi :-)
simdiden cok tesekkürler
saygilarimla
Murat
Quoted
Alemçi46
Tarih: 27.02.2010, 20:18 Mesaj konusu:
slm sizden NİGDELİ SABAN İSİM HAZIRLARMISINIZ ACABA COK RENKLİ TESEKUR EDERİM ŞİMDİDEN
Quoted from ""****ONUR*****""
arkadaslar kusura bakmayın gıflerın gorunmemesı upload ettıgımız sıte kapanmısyazılarını alamayan arkadaslar bı daha yazsın tekrardan yaparım