Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"Onu sana tüm yaptıklarına rağmen affedebilirsin; Zor olan onu affettiğin için kendini affedebilmektir".
[Bukowski]
"İnsanlar ne kadar zeki olursa olsun, sevdiği kişinin bir sözüne kanacak kadar aptaldır aslında".
[J. Christophe]
Hayat ne kadar güzel olurdu; İnsan hem 'aşık', hem de 'sadık' olmayı becerebilseydi..
[Can Dündar]
Tam unuttuğunu sanırsın, Karşına çıkar tebessüm eder ve yine bağlar seni kendine.. Yine inanırsın yalan olduğunu bilsen bile.
[C. Süreya]
"Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık, doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık".
[Bob Marley]
"Bırakacağın eli hiç tutma, Tutacağın eli ise hiç bırakma.. Sahte sevgilere gül olmaktansa, gerçek sevgilere diken ol !"
[Mevlana]
Ne tuhaf.. İçimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olanda .
[Kahraman Tazeoğlu]
Seni seviyorum"dan daha özel bir cümle de var: Sana güveniyorum. Çünkü herkes herkesi sevebiliyor; ama herkese güvenmiyor.
[Cemal Süreya]
Boş boş seviyorum demekle olmaz; göstereceksin sevdiğini, hissettireceksin. Yapamıyor musun? O zaman yoldan çekileceksin!
[Can Yücel.]
Aslında çok konuşan kadın yoktur. Karşıdaki hiç bir şey anlamadığı için açıklama yapmak zorunda kalan kadın vardır.
[P. Auster.]
Yeryüzündeki hiçbir canlı acı çekmek istemez; ama insan acı çektikçe daha fazla istiyor. Garip.
[B. Marley]
Bazen arkana bile bakmadan gitmek istersin. Öyle herşeyi bırakmana felan da gerek yok. Anıları bırakabilsen yeter .
[E. Cansever]
Ben birini sevmedim, o da beni sevmedi. Bir gün randevulaştık; Ben gitmedim, o da gelmedi ,ikimizde ölmedik...
[Attila İlhan]
Bazen dayanmaktır sevmek; hayat nereden vurursa vursun ayakta durabilmek...
Bazen yaşamaktır sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek...
Bazen ağırdır sevmek; sevdiğine layık olabilmek...
Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek..
özdemir asaf
Kelime cömerdi duygu cimrisi bugünün insanı.Konuşmaya gelince açıyor ağzını, duygulanmaya gelince tutuyor kendini...
Elif Şafak
Beni hor görme kardeşim..! Sen altınsın ben tunç muyum ?..Aynı vardan var olmuşuz..! Sen gümüşsün ; Ben sac mıyım..? Ne var ise sende bende, aynı varlık her bedende ; Yarın mezara girende sen toksun da ben aç mıyım...!
Aşık Veysel
Kötü haberlerin kanatları vardır,iyi haberlerin ayakları bile yoktur..!
Margaret Cavendish
Kişisel bir tavır olarak alma.. Hayatın sahte olduğunu öğrendikten sonra, Sadece seni değil kimseyi umursamıyorum. hepsi bu !
Yalnızlığımızla çoğalıp kalabalığımızla eksiliyoruz ve öylesine kalabalık ki yalnızlığımız,ne yana dönsek kendimize çarpıyoruz!.
CAN YÜCEL
Güzel olan, herzaman iyi değildir, ama iyi olan, her zaman güzeldir...
mevlana