Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
sifasini hic duymadim simdiye kadar zehiri etkilemistir beni :hihi:
schlange34 ve by-ilker06 ne istiyorsunuz yaw perinaz'dan bu kadar fazla ustune gitmeyin :sopalarim:
iste can diye merveye denir demi canum yalniz buldular beni :happy[1]:
merak etme sen perinaz seni hic yanliz birakirmiyim ben yanindayim onlar seni yanliz sandilar sanirim canim :sopalarim: tava sagolsun
Sen uyuzsun Perinaz Yayındayım HaLen ve Çok KaLabaLık Sonra Yazacam merak etme unuttum sanma :sevgi:
wahh wahh ne zamandan beri uyuz oldu peri inanki cok üzülüyordum unuttun yazmadin diye :happy[1]:
MeşkuL etme Benii aLa aLa ister üzüL ister üzüLme.Hem üzüLmen için SöyLemedim..
uyuzsun işte :-)
Ahanda bende gidiyorum,Sana KaLdı Meydan
ben meydani ne yapim ki sen olmadiktan sonra delimiyim ben kendi kendime konusacak
:saril: gel canim bakma sen ona gule gule schlange34 yine beklerizzzzzzzzzz
geldim geldim canumm :saril:
HG PERIII BENDE GELDUM HAHAHA :hosgeldin:
hahaha bende geldimmmmmmmmmm canim
merve_nur, GERCEKMI NEZAMAN GELDIN SEN BAKAYIM :boee:
az once geldimmm :boee: bana ha buyur :smiley2046:
HOJ CELDUNUZ CANLARUM BENUM MERVECIM + KRALCUM GELIN BAKIM :gelinbakiyim: :smiley1453:
celdum canim burdayum da hacen sen nerdesunnn :sevgi:
Gunaydin ben geldim kalkin millet huuuuuuuuuuuuuuuuu ne uykusu bu boyleeee :b030:
IYI AKSAMLAR UYANMAMUS BUNLAR YAVVVV
bende geldim kadro tamamlaniyo galiba GÜNAYDINLARR