Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bil ki, bir mezar taşıdır insandan yarına kalan. Ve unutma, onu da başkası yaptırır, gerisi yalan... Mehmet Akif Ersoy
Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıklıkları değil, yaşanması mümkünken yaşayamadığı mutluluklardır... Seneca
Kabul ediyorum: en büyük hatam, yüzüme gülen herkesi kendim gibi sanmamdı. Paul Coelho
Kötü insanlar,yeryüzüne serpilmiş bir avuç iyi insanı sınamaya yarar.
''İnsan, uçurumun kenarına varmadan kanatlanamaz.''
İradene Hakim Fakat Vicdanına Esir Ol !
YAN GELİP YATMIYORLAR '' YAN YANA YATIYORLAR ''
• İnsanın öğrenmesi gereken ilk dil tatlı dildir.
> Barış Manço
- Her an gülümse, boşver ne düşündüğünü bilmesinler. Ve herşeye rağman patlat bir kahkaha, bırak neden güldüğünü merak etsinler.
- "Kime ne kαdαr çok iyilik yαpαrsαn yαp, O senin hep iyilik αmαçlı yaptığın kötülüğü konuşur" .
Yαğmurlαr düşünce ténime, her dαmlαyı `sén´ sαnıp ısLαnmαyı `αşk´ bildim . Ve biliyor musn ? Gölgeni bile çok özledim ...
- Ne zaman imkansızı seversen, işte o zaman gerçek seversin.
- Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki.
Erkek sevdiği kadını üzmekten sakınmalıdır. Gül koklanır, fakat hırpalanmaz..
- Fuzuli -
Oysa Allαh sevdiğine kαvuştursun. diyen hiç bir dilenciyi boş geçmemiştim ben.
- Edip Cansever -
Güzel, çirkin, şişman, zengin, fakir.. dünyadaki tüm kadınların tek bir ortak derdi vardır: 'Giyecek hiçbir şeyimiz yok'!
- Paul Auster -
Tam 'unuttum' dersin geri gelir, gülümser ve inandırır seni aşkına. Hiç kopmayacakmış gibi bağlanırsın, o çekip gider bu defa...
90 - 60 - 90 'ı herkes bilir, Elbette ki vücut ölçüleri. Ama birde 200 - 70 - 60 var, Unutmayın bu da tabut ölçüleri.
[Sunay Akın]
Soğuk ve şekersiz çay gibisin,ne içimi ısıtıyorsun, ne ağzımda güzel tat bırakıyorsun, sadece uykumu kaçırıyorsun....!
[b]Kirlenmiş dudaklarınla bana anlatma kendini. Ve unutma, seven insan, sevdiğinin gözünden anlar herşeyi...
- S.Edward