Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
seven sevdası için ölmüş ise mecnun ne yapsın?
Yeterince dürüstseniz, fazlasıyla aşık ve gercekten seviyorsanız; hazırsınız demektir: artık mutsuz olabilirsiniz...
Bildiğim tek bir şey var; Senin olamayacağın kadar dürüstüm.
[M. Longston]
Bir gün en sevdiğin insandan en büyük darbeyi yersen;Pembenin kara,dostluğun yara,sevmenin palavra olduğunu anlarsın.
Birini sevmek, ömürden koca bir parça vermektir. Kendine saklayacağın, öğreneceğin, eğleneceğin vakti, başkasına hediye etmektir
[C. Palahniuk]
Zamanlarının büyük bir kısmını para kazanmak ve saklamakla geçiren insanlar, sonunda en çok istediklerinin satın alınamayacak
şeyler olduğunu anlarlar...huxley
"Git'' diyorsun da olmuyor işte, her şeye rağmen gidemiyor insan. Ben de sana sev diyorum mesela, sevebiliyor musun ?
"Akıl mı, para mı ? dedi. Ben para dedim. Ben olsaydım akılı seçerdim dedi. Haklısın dedim; herkes ihtiyaç duyduğu şeyi seçer".
Ben seni sevdiğimde, sen daha çocuktun. Aşkımla büyüdün... Nerden mi anladım? Ayaklanmış gidiyorsun !...
Öyle bir yalnızlıktayım ki, satsan, ederi yok! gitsen, gideri yok!
Herkesi mutlu eden sözdü oysa ( Seni seviyorum ) ama en çok o, yaktı canımı hayatta... Allen DeloN
Eğer inceldiği yerden kopmasına izin vermezsen, gün gelir kalın yerinde kopar; canın yanar.
can yücel
Eskiden Hayallerimiz Vardı Gerçekleştirmeyi Umduğumuz…Şimdi Bırakın Gerçekleştirmeyi Umabilmek En Büyük Hayalimiz Oldu…
İnsanlarda güzel olan Yüzdür, Yüzde güzel olan Gözdür…Ama İnsanı İnsan Yapan aslında ağızdan çıkan Sözdür!
şems
"Göründükleri gibi olmalıdır insanlar. Eğer değillerse; hiç görünmesinler daha iyi".
[Shakespeare]
Dost diye sarıldıklarınıza iyi bakın. Nden size o kadar sıkı sarılmışlar? Kim bilir belkide haraket etmenizi engellemek içindir.
[R. Sharma
"İnsanların az bir kısmı mutlu, bir o kadarı ise mutsuzdur. Geri kalanların tümü; mutlu gibi görünen mutsuzlardır.."
[Oscar Wilde]
Bahar öyle kolay gelmezdi aslında; biliyorduk; yanlış baharlarda az mı ayaz yemiştik...
Can Dündar
Seveceksen eğer, Terk edilmeyide göze al derim ben. Çünkü seni bilmem ama ben; Dün 'canım' dediğime yarın 'düşmanım' demem.
Nazım Hikmet
İnsan sevme hissini israf etmemeli. Kim ne kadar sevilmeye layıksa onu o kadar sevmeli..
Necip Fazıl Kısakürek