Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ey beni doğuran aşk, nerdesin? Yaksan da gel! Yıksan da! Yeter ki gel! Ben de can var sanma, canımı canânıma sor...
"Allah parmaklarımızın arasında boşluk bıraktı. Bizim için yaratıan kişi gelip o boşluğu doldursun diye.." [Aziz Nesin]
Sevgiyi hak etmeyen birine O sevgiyi vermeye çalışmak, Dünyadaki bütün sevgilere ihanetten başka bir şey değildir!...
Beni Olduğum Gibi Seven İnsan, İyi Gün Kötü Gün Dinlemez.. Ne Zaman Yanımda Olması Gerekiyorsa, O Zaman Yanımda Olur...
İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur. Oğuz Atay
Belki o herşeye değecek kadar değerli senin için; ama sen de, onun için kendini hiç edecek kadar değersiz değilsin...
- Cemal Süreya
Beklentisi yüksek olan kadınların yalnızlığı daha koyu olur. Çünkü ummak ve beklemek kadınlığa verilmiş iki cezadır...
- Murathan Mungan
Hafif acılar konuşabilir ama, derin acılar dilsizdir...Seneca
Aşk ve şüphe bir arada bulunmaz. - Halil Cibran -
Sevdiklerinizi incitmeyin; çünkü onları birgün incitmek için bile bulamayabilirsiniz... - Jean Christophe -
Fuzuli'ye sormuşlar: Sevmek mi daha güzeldir, sevilmek mi? Sevmek demiş.. Çünkü sevildiğinden hiçbir zaman emin olamazsın!
"Sakın eski sevgilinizle tekrar barışmayı düşünmeyin. Çünkü; yeniyi bulmak eskiyi tamir etmekten daha iyidir."
Günün birinde hepimiz sonsuza dek susacağız. Onun için sevdiklerinize şimdi Seni seviyorum demekten çekinmeyin
Belki de hepimiz hiç düşünmeden kαlbimizin en iyi kısmını vermişizdir. Hemde kαrşılığındα bizi düşünmesi bile zor olαnlαrα
Seni olduğun gibi seven insan için iyi gün kötü gün yoktur. Ne zaman yanında olması gerekiyorsa o zaman yanında olur .
Başkalarının senin hakkında ne düşündükleri konusunda endişe duyduğun sürece, onlar senin sahibindir.
Düzen nasıl işliyor aşk konusunda bilmiyorum ama; 'üzen,giden' işini iyi yapıyor.
Gözlerdeki manâlı bakışlarla yazılan mektupları hiçbir kalem ifade edemez
Unutmayın ki menfâat için yapılan dostluk menfâatlerin bittigi yerde biter, ama ALLAH rızası için yapılan dostluk bir ömür gider
"Hiç yadırgamadım yüzünü, inan çok tanıdık. Gönlüme hoş geldin sevdiğim, kusura bakma ortalık biraz dağınık.."