Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Öyle insanlarla birlikte olacaksın ki; Onlar için "iyi mi ?" diye sormadan "iyi ki" var diyebilesin".
"Bir ilişkide güvensizlik varsa ordaki sevgi yalandır. Çünkü güvenilmek, sevilmekten daha büyük bir iltifattır".
"Eğer iki kişi arasında kalıyorsanız; ikinciyi seçin. Çünkü birinciyi gerçekten sevseydiniz, ikincisi olmazdı".
Zaman çok değişti.. Artık katiller öldürmeden önce "kendine iyi bak" diyorlar..
Hapşurduğumda; çok yaşa, iyi yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke. Bende; "sende gör" değilde, "emrin olur" deseydim sessizce.
-Neden mutsuzsun ? dedi. 'Mutsuz değil, beceriksizim' dedim. "Sizin gibi, mutlu olduğumu sanmayı beceremiyorum". hepsi bu !
"Hastalığını öğrenip 'geçmiş olsun' diyenler değil, Birgün sonrα 'nasıl oldun' diyenler olmalı yanında."
"Anne gezindiğin bağ, baba yaslandığın dağdır. Ömrümün en güzel çağı annen ve babanla olandır".
benim herşeyim annem zaten
"Radyoyu ne zaman açarsanız açın, en sevdiğiniz şarkının hep son melodilerini duyarsınız".
Gönül, senin hakkında kötü zanda bulundu.
Halbuki kötülük senden uzaktır.
Gönül zayıf olduğu için, bu yanlış duyguya kapıldı.
Sen kötü olamazsın, kötülük senden uzaktır.
Safrası olan her kişinin ağzında bir acılık vardır da
Senin gibi bir şekere hased ediyor, acılık senden uzaktır.(Mevlana)
Sevene Canim Feda; Sevmeyene Elveda

Herhαngi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olamayacağını bilmesidir.
[Victor Hugo]
"Eqer Ruhumuz Karanlıkta Kalırsa; Günahlar Çıkar Ortaya.. Suçlu, Günahı işleyen Deqil ! Suçlu Karanlıqı Getirendir..."
Ben kendimi bildikten sonra, kendini bilmeyenlerin benim hakkımda söylediklerinin ne önemi var?
Bırak bütün insanlar seni tanısın; ama hiç kimse seni tam olarak tanımasın.İnsanlar, sığ yerini gördükleri dereyi kolay geçerler...
Ben hiç ölmeyeceğimi sanmıştım...sakın siz aldanmayın.
Biliyorum yarınlarım dünden farksız. Hayat mı bana küstü ben mi ona küstüm hatırlamıyorum ama, şu aralar fena dargınız...
Güzel olanı beğen.; iyi olanı sev.; doğru olanla yürü.; kıymetli olanın Yanında kal.; Sana değer vermeyeni koyver gitsin..
Gönlünü hoş tut sen Sabreden erer, Sevenlerin duası heryerde geçer,Mutsuzluk dediğin durmaz gider,Dönecek devrandan şüphenmi var.
Sıkıntılar insana birer vazife ile gelir..Görevleri bitince giderler..En güzeli sabretmektir.Sabreden muhakkak ki selamettedir.!