Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Başım önde bu aralar.. Suçlu olduğumdan değil. Görülmeye değer hiçbirşey kalmadığından..Cezmi Ersöz
Bir okul fazla yaptırın, bir hapishane eksiltmiş olursunuz. - Victor Hugo -
En büyük başarı hiçbir zaman düşmemekte değil,her düşüşümüzde tekrar ayağa kalkabilmektir..
Öfkenize tutunmak, Elinizde başka birisine atmak üzere taşıdığınız sıcak bir kömüre benzer.yanan sizsinizdir...
Hayat çok zor.. Ama bende kolay biri sayılmam. Vaz geçmek yok! Boğuşmaya devam!
Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur, sevgiye emekle yürüyen dermanı derdinde görür...!
İflas ettiniz diye yıkılmayın. Hayatta yaşayabileceğiniz en büyük iflas coşkunuzu kaybetmektir..!
Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı, kimileri hep ODUN kaldı. / Goethe
Her elimi sıkanla dost olmadığım gibi; her canımı sıkanla da düşman olmam!
Çünkü elimi sıkan, menfaat umuyor olabilir... Canımı sıkan da, ölçüsüz sevgi duyuyor olabilir..!
İnsanlar karşılıklı olarak birbirlerinden ne beklediklerini söyleseler, hayatta daha karlı ve mutlu olurlardı..!
En büyük zafer düşmemek değil, düştüğün zaman ayağa yeniden kalkabilmektir.
Kimse için ağız bükmedim, kimseye eyvallah demedim, hayat benim hayatım.. Kendime göre yol çizer, kendime göre park yaparım.
Ne ilktin nede son.. Yaşadığım hayat içinde küçücük bir oyundun.. Sevgiyle doğdun nefretle yok oldun.. Üzgünüm canım unutuldun.
Üzülmek, yarının sıkıntısından bir şey eksiltmez, sadece bugünün gücünü tüketir. Archibald Joseph Cronin
Denir Ya Hep: 'Aşk Bittiği Yerden Birdaha Yaşanır'. Doğru, Kopan Herşey Bağlanır; Ama Bağlanan Yerde Düğümleri Kalır .. !
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük..! Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. . . !Mevlana
Aslında unutmak; artık acıyı hissetmemektir. Çünkü yapılanları zihinsel olarak unutmak; fizik kurallarına göre mümkün değildir..
- Sigmund Freud
Ah benim sevdasında bencil, yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim. Ne güzelde darma duman ediyorsun beni.
Nazım Hikmet
Beklemek güzeldir; ama doğru durakta... - Can Yücel
KadınLarı mutLu etmenin "20 yoLu" diye bir sürü gereksiz haber çıkıyor. Tek maddede açıkLıyorum: Dürüst oLun yeter...!!