Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Hayat kısa Kalp kırmaya Degmez
Oyun Oynamaksa Maksadin ,
Kusura bakma...yanlis parktasin...

Sesimi çıkarmıyorsam hiçbirşeyi görmediğim ya da hiçbirşeyi anlamadığım anlamına gelmesin.
Ya cevap vermeye dahi tenezzül etmiyorumdur ya da adam/insan yerine koymuyorumdur.
Bilmem anlatabildim mi? O zaman hayırlı işler : )
Şimdi uydurdum lütfen çalmayın Patenti bana aittir.
Kullanırsanız da altına adımı yazın olur mu
Sesimi çıkarmıyorsam hiçbirşeyi görmediğim ya da hiçbirşeyi anlamadığım anlamına gelmesin.
Ya cevap vermeye dahi tenezzül etmiyorumdur ya da adam/insan yerine koymuyorumdur.
''Ben'' Yaradan'dan Ötürü Yaradılanı Sevdim... Yaralayanı'' Değil..!
bu benim eski imzama benziyor biraz
Umursamaz yada görmez değilim, ancak umursamaz davranmasını çok iyi biliyorum
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Havalar hafiften soğumaya başladı,
yazdıklarımı
üstünüze
alabilirsiniz. (:
Gönlüme kurulmuş Cehennem olsan,
En güzel Cennete değişmem seni !!!
kalabalıkta artislik çekenin,
tenhada Özrünü kabul etmem kardeş !!!
Bende etmem Ramis dayim benim...
Zor severim ama çok severim!
Gerekirse ölebilirim hak edene değeri neyse veririm, yanlışını görürsem tarihe gömerim...
Eski camlar bardak oldu, peşimden koşan sen yalan gibiler oldu
bu cümlemin ikinci yarısı benim dağarcığımdan
Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Birine gereğinden fazla iyilik yapmak onu sevmek kötülük yapmak mıdır???
Unutma birgün sende seveceksin ve sevmenin acisini kalbinin en derin köselerinde hissedeceksin aglayacaksin kahrolacaksin tükeneceksin bir kösede dilenci gibi avuç açip dileneceksin ne açlik ne susuzluk hissedeceksin hep onu düsüneceksin .Her telefon çaldiginda firlayacaksin ve hep yanilacaksin sonra düsüneceksin hep yaptigin gibi aslinda basina gelenlerin ne oldugunu bileceksin.Ne gurur ne itibar kalacak.Mahrum diyeceksin ama benide kaybetmis olacaksin... (HARBIKIZ)