Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Misafirsin bu hanede ey gönül! Umduğunla değil, bulduğunla gül. Hane sahibi ne derse o olur! Ne kimseye sitem eyle, ne de üzül..
~Mevlana~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

EDEP OLMADIKCA ASALETiN FAYDASI OLMAZ!!!...
Ben İnsanlığı İnsanlardan Öğrendim !!!
Neyi aradıysam bil ki SEN'de bulmuşum,
SEN'den öncesi yok! SEN'inle var olmuşum.
SEN'de bütün özlemler, SEN'de bütün gelecek,
Beni BEN'de arama.. Ben artık 'SEN' olmuşum.. !
~Hz. Mevlana~

Zenginlik; Kimsenin senden alamayacağı değerlerin toplamıdır. Senin bilgindir, Ahlâkındır, Özgüvenin, Terbiyen, Letafetin, Tebessümündür...

Kişinin değeri nedir..?
-Aradığı şeydir!
~Hz.Mevlana~

Düşüncen konuşmana ,konuşman hareketine ,
Hareketin kaderine yansır .
Güzel düşün , güzel yaşa !
~Hz.Mevlana~

Üzülme der Mevlana ve devam eder ....
Bir yandan korku bir yandan ümidin varsa iki kanatlı olursun,
Tek kanatla uçulmaz zaten.
Sopayla kilime vuranın gayesi kilimi dövmek değil
Kilimin tozunu almaktır.
Allah sana sıkıntı vermekle tozunu,kirini alır.
Niye kederlenirsin ?
Taş taşlıktan geçmedikçe parmaklara yüzük olamaz.
Yüzük olmak dileyen taş,ezilmeyi yontulmayı göze almalıdır......
Körlük gözde kalsın, Sağırlık kulakta, Dermansızlık dizde kalsın, Sükûnet dudakta.. Lakin yürek sağırlaşmasın, Körleşmesin, dermansız kalmasın ki; Seni görsün, Seni duysun, Sana koşsun çatlarcasına.. Yürekte yaşanmazsa, Göz görüneni neylesin?.. Gönül hissetmezse, Kulak duymuş neylesin?.. Kalp sevmedikçe, El dokunmuş neylesin?
~Mevlana~

Mevlana der ki; Marifet nedir bilir misin? Taşlara bakan gözlerin çiçekleri görmesidir...!

Bitkinin güzelliği, tohumun iyiliğinden, insanın güzelliği ise, kalbinden gelir. "
Mevlâna
Şeytanla Her Savaşa Korkusuzca VARIM ...
İnsan Şeytanlaşırsa ...
İşte...! Ondan KORKARIM ...
Heryerde olmak gibi bir Duan varsa, gönüllere gir…Çünkü sevenler ,sevdiklerini gönüllerinde taşırlar ve nereye gitseler oraya götürürler..AŞIK nerdeyse MAŞUK’da oradadır… Hz.Mevlana

Gönül; bir gün olur, seni gönlünü alana ulaştırır.Can; bir gün olur, seni Sevgiliye ulaştırır.Sen de derdin eteğini elden bırakma,Çünkü o dert, bir gün olur, seni dermana ulaştırır. Hz. Mevlana

Önemli olan seni tamamlayacak ruhu bulmandır..Her peygamberin verdiği öğüt aynıdır: Sana ayna olacak insanı bul...!
MEVLANA

Mutlu olmak, manen yükselmek istiyorsan,gönüller almaya, gururu ve kibri bırakmaya bak.
Hz.Mevlana