Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İmkanların bittiği yerde iman vardir. Derdin ne kadar büyük olursa olsun, derdinden büyük ALLAH vardir...
''Biz ayrı Dünyaların insanlarıyız" dedi.Aman Allah'ım! Üzüntüden kahrolacağım.Ben iki Dünya olduğunu sanan bi malı mı sevmişim.
K.iskender
Ahmaklığın alâmeti, kendi ayıbını bırakıp
Başkasının ayıbıyla uğraşmaktır
(Sırrî-yi Sekatî)
Seni sevmek yanlis ise, dogruyu istemiyorum
Hayatta iki kisi tanıdım.birisi rüyalar kadar uzak sen, digeri sevgililer kadar yakin ben.hayatta iki kisi tanidim .birisi asla benim olmayacak sen, digeri senden baskasi olmayacak sen
simdi daha iyi anliyorum ki, Nefes almak degilmis yaşamak, Ateslerde yanmak gibi birsey, Seni severken sensiz olmak
Kadını güzel yapan Allah,sevimli yapan şeytandır
VICTOR HUGO
"Keşke tanımasaydım" dediğim hiç kimse olmadı benim. "Keşke beni tanımasına izin vermeseydim" dediklerim oldu!
[Marquez]
"Birini kendine çok yakın buluyorsan ona biraz zaman tanı. Aslında sana ne kadar uzak olduğunu mutlaka gösterecektir."
Jean Christophe
Sana yüklediğim anlamları
Senmişsin gibi düşünme
Aldanırsın.
Sen o anlamlarla
Sadece bende varsın..
“Ben seviyorsam, sen bahanesin”.
'Sevgi Bir Eylemse, Ben Eyleme Geçtim...Elimde Pankartım, Sana Yürüyorum..'
Seni Seviyorum...
Keşke yüreğimin sesini dinlemesem ; Hep ben kalabilsem...
Eksiksiz vererek tüm ruhuyla, gerçekten seven bir kadın öylesine büyür ki, onunla karşılaştırıldığında bir erkek ancak sıradan, sefil ve yüreksiz bir hal alır.
Hayat, bencil veya düşüncesizce hareketler nedeniyle yok edilemeyeceği gibi ; Daha yüce bir değer veya amaç için de feda edilemez...!
Cahille girme münakaşaya..! Ya sinirini zıplatır tavana ; Ya da yazık olur "Adabına"...!
Yumuşak olma ezilirsin ; Sert olma kırılırsın...!
'' Seninle olmanın en güzel yanı ne biliyor musun? Nerden bileceksin ! Sen hiç benimle olmadınki, ya aklın başka yerdeydi ya yüreğin.
''Bir şey olmuyorsα yα dαhα iyisi olαcαğı için yα dα gerçekten de olmαmαsı gerektiği için olmuyordur".
Hayatta daima gerçekleri savun!
Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun..
Kurdelesini yeni takmış bir çocuğun okuma yazmayı sökmesi gibi söktüler seni
benden...
Artık adının geçtiği kelimelerin altını kırmızı kalemle çiziyorum ki ne kadar kan kaybettiğim belli olsun...