Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Sevgiyi hak etmeyen birine O sevgiyi vermeye çalışmak, Dünyadaki bütün sevgilere ihanetten başka bir şey değildir!...
Mana için söz gerek, Söze akıl, Akıla irfan, İlime ilim bilmek, Bilene bilek, Bileğe YÜREK GEREK... Fazla söze ne gerek..!
Beni Olduğum Gibi Seven İnsan, İyi Gün Kötü Gün Dinlemez.. Ne Zaman Yanımda Olması Gerekiyorsa, O Zaman Yanımda Olur...
Zinanın yağmur gibi insanın üzerine yağdığı asırda, ıslanmadan kuru kalmanın adıdır İFFET...!!!
Herşey yalan tıpkı tükenen kaleme tükenmez dedikleri gibi.
Ne gerek var kafiyeli cümleler kurmaya.. Özledim işte o kadar | İlhan Berk |
İnsan seviyorsa kaybetmekten korkar. Kıskançlık da bir kaybetme korkusudur. Kıskanmıyorsa eğer; Yeterince sevmiyordur. Oğuz Atay
Belki o herşeye değecek kadar değerli senin için; ama sen de, onun için kendini hiç edecek kadar değersiz değilsin...
- Cemal Süreya
Beklentisi yüksek olan kadınların yalnızlığı daha koyu olur. Çünkü ummak ve beklemek kadınlığa verilmiş iki cezadır...
İnsan zeka karşısında eğilir ama şefkat karşısında diz çöker.
Aşk ve şüphe bir arada bulunmaz. - Halil Cibran -
İlk önce o msj atsın, ilk önce o arasın, ilk önce o yakınlaşsın... Hep ilk adımı karşıdan beklediğin müddetçe yalnız kalırsın!
Sevdiklerinizi incitmeyin; çünkü onları birgün incitmek için bile bulamayabilirsiniz... - Jean Christophe -
Başım önde bu aralar.. Suçlu olduğumdan değil. Görülmeye değer hiçbirşey kalmadığından..Cezmi Ersöz
Bir okul fazla yaptırın, bir hapishane eksiltmiş olursunuz. - Victor Hugo -
Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söyLemekten kacmışsın..! Benim gibi bir acizden korkmuş ALLAH'tan korkmamışsın. Mevlana
Kalp bir bahçe gibidir..! Onda mutlaka birşeyler bitecektir.. O halde güzel şeyler ekin ki güzel şeyler bitsin..!
En büyük başarı hiçbir zaman düşmemekte değil,her düşüşümüzde tekrar ayağa kalkabilmektir..
Öfkenize tutunmak, Elinizde başka birisine atmak üzere taşıdığınız sıcak bir kömüre benzer.yanan sizsinizdir...
Eğriyi kendinde arayan doğruyu kalbinde bulur, sevgiye emekle yürüyen dermanı derdinde görür...!