Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Üzülmüyorum. Çünkü hayat yeni birşey öğretti bana: Hiç gitmeyecekmiş gibi sevenler, hiç sevmemiş gibi gidenlermiş aslında. . .
[ Sunay Akın ]
Ey altın sırmalarla süslü elbiseler giymeye, kemer takmaya alışmış kişi. Sonunda sana da dikişsiz elbiseyi giydirecekler...
İnsan daima başına gelen felaketleri sayar, sevinçleri değil. Eğer saysaydı, dünyanın kendisine yeterince mutluluk sunmuş olduğunu anlardı...!
İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez ..
Çehov
Sen bir kitap kapağı gibi kapamışken adımı ; Ben her sözcükte seni okuyorum harf harf...
Bir kadın, sevdiği adamın başka bir kadın tarafından mutlu edildiğini görmektense, onu can çekişirken görmeyi tercih eder.
Balzac
Bize iki yuvarlak organ verildi; biri oturmak diğeri düşünmek için. Başarınız, hangisini daha fazla kullanacağınıza bağlıdır.
Ann Landers
O kadar yoruldum ki artık hiçbir şeye şaşırmıyorum..Ve umrumda değil hiçkimse ; Ne halim varsa görmekle meşgulüm...!
Yüreğinde saklama acılarını . Tedavi olmak istiyorsan, yaranı açmalısın.Hiç tanımadıgın biri tedavi edecek seni....
Memleketler parasızlıktan değil ; Ahlaksızlıktan çökerler...!
'Her adam; hayatında bir kadını mutlaka ömür boyu sever. Ve her kadın; bir erkeğe mutlaka ömür boyu acı çektirir'
P.Coelho
Çok süslenenlere bakın ; Hepside gizlenmek istiyordur...!
Derin olan kuyu değil ; Kısa olan iptir...!
Hayat rimelini çekmiş, kirpiği senden.İ ster ala, ister mora boya...
Benimle yarına gelecek olsaydın ; Seni dün de bırakmazdım...!
Sevdiklerinize zaman ayırın ; Yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır...!
Başkasıyla gelen mutluluk, başkasıyla gidecektir... - Friedrich Nietzsche -
Ey beni doğuran aşk, nerdesin? Yaksan da gel! Yıksan da! Yeter ki gel! Ben de can var sanma, canımı canânıma sor...
Erkek olmak; mükemmelliğini bir çok kαdındα ispαt etmek değil, tek bir kadına mükemmeli yαşαtαbilmektir aslında.
"Allah parmaklarımızın arasında boşluk bıraktı. Bizim için yaratıan kişi gelip o boşluğu doldursun diye.." [Aziz Nesin]