Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İnsanın hakikati, sana gösterdiğinde değil, gösteremediğindedir. Bundan ötürü onu tanımak istersen dediklerine değil, demediklerine kulak ver...!
Dünyayı yutsa, yoksul kalacak biri var ; Aç gözlü...!
Eskiden hayallerimiz vardı, gerçekleştirmeyi umduğumuz. Şimdi bırakın gerçekleştirmeyi ; Umabilmek en büyük hayalimiz oldu...!
Hak yolunda ilerlemek yürek işidir, akıl işi değil..! Kılavuzun daima yüreğin olsun, omzun üstünde ki kafan değil. Nefsini bilenlerden ol ; Silenlerden değil...!
Her gecenin sabahı yeni bir umut kapısıdır unutmayın..!
Şimdi ne vakit cümlelerime ''Gizli Özne'' olsan ; Yüklem alıp başını gidiyor uzaklara...
Yıllar geçtikçe daha bir törpüleniyor insanın burnu...
Yüreğinin götürdüğü yere gidenlerin yolu ; Dönüşte psikiyatristten geçer...!
İnsanlar nasıl konuşulması gerektiğinin dersini alırlar; Ama en büyük ilim, nasıl ve ne zaman susulması gerektiğini bilmektir...!
Biz papatya yoluyoruz seviyor mu sevmiyor mu diye..Hayatta bizi yoluyor aslında ; Dayanacak mı, dayanamayacak mı diye...!
Sevgi’den ad yapılıyor..Mutlu’dan ad yapılıyor..Aşk adında ne bir kadın gördüm ne de bir erkek ; Bu korku neden ?
Dikkat edin kadınlar cin gibidir..! Yeri geldimi tapar ; Yeri geldimi çarpar...!
Ey hayat ; Seni bu kadar önemli tutuşum ölüm sayesindedir...!
İnsanlar böyledir..! Bir şey beklemedikleri kimseleri tanımazlar pek...
Artık hep hayal ettiğimiz yeni bir başlangıcı değil ; Hiç düşünmediğimiz mutlu bir sonu istemeliyiz...!
Bırak şimdi yanaklarımı, dudaklarımı..Gücün yeterse yüreğimden öp beni...
Sessizliğe borcum var ; Birkaç kelime...!
Uzaklaştığını sandıkça daha bir kuytu köşesine bulanıyordu insan...
İnsan bir şeyi menfaatine, karakterine, zevkine, ihtiraslarına göre ya şişirir, ya küçültür...!
Seni sen olduğun için değil ; Seninle birlikte olduğumda ben olduğum için seviyorum...!