Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Ne gözünün rengidir hayat, ne de umdukların bunca zaman !.. yüreğinin resmidir hayat ; bazen renkli, bazen siyah beyaz...
Aslında herkes kendi çapında mükemmeldir fakat kiminin çapı tamdır, kiminin ise hayatı; beyninin yarıçapı kadardır...
Gözün sevdiğini akıl kabul etmez,aklın sevdiğini ise göz..İkisi bir arada zaten yürümez! Ama yürek severse hiçbirşeyi dinlemez..
Samimiyetin Belirtisi Gözler, Dürüstlüğün İfadesi de Tutulan Sözlerdir..
Ne Yaparsan Yap Kimseye Yaranamazsın! İşlerine Göre Hareket Edersen Senden İyisi Yok, Etmezsen Senden Kötüsü Yoktur Bu Hayatta!
Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır ki sensizlik!
"Keşke şöyle yapsaydım belki severdi" deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ? Akıl işi değil, gönül sevdimi gerisi bahane.
Öğrendim ki beni sevmeye Niyetli'ymişsin, Allah kabul etsin sevgilim..
Sözden ağırı yoktur. Beden çok yükü taşır da gönül her sözü taşıyamaz. . . !!!
Bunca kalp kırıklıklarına rağmen küçüklüğümde yaptığım gibi rüzgarı arkama alıp bağırmak istiyorum hayata: "Acımadı ki !"
Kalem eğri dilli, mürekkep siyah yüzlü, kağıt iki yüzlü! Şimdi kalkıp arzuhalimi yazmaya kimi mahrem kılayım ?
Bazen bu yüreğe bu kadar acı fazla dersin kendine. Ama hata bizde; küçücük yürekle kocaman sevmişiz, ne haddimize!
Ey Gönül! Şimdi sorarım sana, hangi aşk daha büyüktür.. "Anlatılarak dile düşen mi, anlatılmayıp yürek deşen mi?"
Ben sevmeyi öğrendim...Zorluklara boyun eğmeyi ve en önemlisi de,,; Yıkılsam da, içim acısa da susmayı öğrendim...!!!
Kimse Elindekinin Değerini Bilmez Sαhip Olduğu Sürece... Amα Bir Gün Elinden Uçup Gittiğinde Tek Bir Söz Kalır... ''KEŞKE...''
- Gerek Yok Her Sözü Laf İLe Beyana,Bir Bakış Bin Söz Eder Bakışdan AnLayana. . .
Hayatta gerçek anlamda kimseye fazla güvenme, unutma ki beyaz GÜL'ün gölgesi bile siyahtır...
Hoş sedadır sana açılan pencere..Kapat kapılarını kedere, kıymetsizliğe en çokta seni hak etmeyenlere ; Umut etmek gerek neticede her gün açılan yeni bir pencere...
Ayıplarım gönül seni..! Hal bilmeze hal sorarsın..! Yanında bülbül dururken ; Kargalardan gül sorarsın...
Bakmayın etrafımda çok insan dolandığına ; Sırılsıklam yalnızım aslında...!