Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
"O bensizliği göze aldıysa, ben onsuzluktan bir şey kaybetmem''
Nazım Hikmet Ran
içimdeki çocuk; sil ağzının kenarındaki elma şekeri bulaşığını.ileride hayata edeceğin küfürler dudağına yapışmasın...
O kadar Çok ki Sana Söylemek İstediklerim, Sus Sus Bitmiyor..!
İNSANLARA SAYGIM SONSUZ AMA ; SABRIM SINIRLI....!
Değer Verdiğim İçin Kendini Dev Aynasında Görenler... Taş Benim Elimde, O Aynayı Kırmasınıda Bilirim...!!!
Türküm, Güzelim..Hiç İncitmeden Severim.. Yanlış Yapan Olursa, Hiç Acımadan Ezerim...!!!'
"HAK" Yerini Bulur.."HELÂL" Edilmemiş Hak Zaten "HARAM" Olur "BEDDUA" Etmem.. İçimden Geçen Her "AH" Elbet Sahibini "BULUR''
O kadar Çok ki Sana Söylemek İstediklerim, Sus Sus Bitmiyor..!
sevqilim bana açmısın dedi hayır tokum dedim, sen bana sormıcak mısın dedi, ulan başımın etini yedin hala doymadın mı dedim sustu..
akşam günşine benzer hayat battıkça aglarım ayrılıga degil ama yalan olana aglarım hayatı tesbih yaptım bazen çeker çeker bazen sallardım ama kalbimden yükselen o sıcak damlacıkların gözlerimden dudaklarıma akana kadar..
Önemli Şeylerin ̲A̲l̲t̲ı̲n̲ı̲ Çizerim..! Eğer Önemsizse Hiç Düşünmem ̵Ü̵s̵t̵ü̵n̵ü Çizerim...!!
√√√ Doğan Görünümlü Şahinlerin Devri Kapandı, İnsan Görünümlü Çakalların Dünyasındayız..
Mutlu Olmak İçin, “ASLA, AMA, FAKAT, KEŞKE, FARKETMEZ” demeyin. Hep Başkaları İçin Değil, Birazda Kendiniz İçin Yaşayın..!
Her Şey Üstüne Gelip, Seni Dayanamayacağın Bir Noktaya Getirdiğinde, Sakın Vazgeçme! Çünkü Orası Gidişatın Değişeceği Yerdir..
En Mutlu Kişiler, Herşeyin En İyisine Sahip Olanlar Değildir, Onlar Karşılarına Çıkan Herşeyin Değerini En İyi Bilenlerdir. . .
Kendinin Ne Olduğunu Bilen İnsan, Bazı Kendini Bilmezlerin, Onun Hakkında Söylediklerinden Etkilenmez.!!!
İbni Sina
√√√ Hayat Bir Alfabeye Benzer.. Bu Alfabede İster Ünlü Ol, İster Ünsüz; Yeterki KARAKTERSİZ Olma.!
Aklı başında hiçbir insan, ömrünün üçte birini yastığına bağışlamaz.
Kitap okumayan bir kimsenin, okuma bilmeyene karşı hiçbir üstünlüğü yoktur.
ø„¸ ¨º¤ø„¸¨º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨
¨°º¤ø„¸ AğLarken yanımda oLmayanlar ¸„ø¤º°¨
¸„ø¤º°` GüLerken GöLqe yapmasınLar. `°º¤ø„¸
¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸¨°º¤ø„¸
Oturdum kıyısına sevdanın , seyrettim içimdeki kıyametini !