Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İnsanların birbirini tanıması için en iyi zaman, ayrılmalarına en yakın zamandır.
Göz iki, kulak iki, ağzımız ise tektir. Çok görüp, çok dinleyip, az konuşmak gerekir..
'Herkes ikinci bir şansı hakeder' derler ya hani. Unutma, 'Seven gerçekten sevse, ilk şansını kaybetmezdi'.
Laf Olsun Diye Konuşanlardan Olma'ki Konuştuğun Zaman Büyük Laf Olsun..!
“Asla geçmişte yaşama, ama daima geçmişten ders al.”
"Dikkat ettiysen hayattaki en güzel şeyler ya kanun dışı, ya ahlak dışı, ya da şişmanlatıcıdır."
'' Bazen arkasına dönüp bakması gerekir insanın; Nerden geldiğini unutmaması için .
"Sen bilmezsin.. O bilmez.. Hiç kimse bilmez, Bir tek paşa gönlüm bilir".
"Güneş herkesin üzerine eşit doğar; ama gül başka, leş başka kokar".
Evlilik bir kale gibidir. Dışardakiler oraya girmek için, içerdekiler de çıkmak için uğraşır dururlar.
Kimi ne kadar düşünürsen düşün; "Düşüncelerin en derini başına yastığa koyduğun an başlar"...
Çocukken kolumuzu ısırarak yapardık saatleri.. Sanki o kadarcıkken bile zamanın canımızı yakacağını anlarmış gibi.
Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin
Yağmurun Yağması Kader oLabiLir Ama Onun aLtında IsLanıp ısLanmamak Bizim Elimizde...
Bil ki, 'mutlu son' diye birşey yoktur Çünkü, Bir şeyde 'son' varsa orada mutluluk yoktur!
"Artık iki yüzlü insanları sever oldum çünkü, Yaşadıkça yirmi yüzlü insanlar tanıdım"
İki mükemmel insan asla birlikte olamaz. Çünkü mükemmel kadın 1. seferde evet demez, Mükemmel erkekse 2. şansı vermez !..
İnsanlar Sevdikleri Şeyi Yok Etmeye Daha Sonra da Yok Ettikleri Şeyi Yeniden Sevmeye ve Değer Vermeye Meraklıdırlar
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
M.KEMAL ATATÜRK
En Çok Seni ÖzLerken YeniLiyorum Hayata... Seni YaşayamaDım ßeLki ama SenSizLiği EzberLedim yokLuğunda...