Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
İnsanlar kendi çılgın ihtiraslarının neticelerini kadere yüklerler. (Walter Scott)
Yüreğin, kadını erkeği yoktur. Bi mert olanı vardır, bir de namert olanı. Nazım Hikmet
Bazen sevdiklerimize zarar vermemenin tek yolu, onlardan uzak durmaktır.." [Prison break]
Kimbilir... Belki de yaralarımıza üflerken ögrendik ıslık çalmayı..
Bazen ona bişeyler yazarsın; yazar silersin, yazar silersin. O hiçbirini okumamış olur ama sen hepsini söylemiş olursun...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar; gönül nereye akar, ayak oraya koşar...
Sevdiklerinize zaman ayırın, yoksa zaman sizi sevdiklerinizden ayırır.." [W. Golding]
Şimdi benim son diye bitirdiğime, kimbilir kimler ilk diye başlayacak.." [Kahraman Tazeoğlu]
Hiç gereği yokken hayatına giren insanLar..
Hiç gereği yokken karşına çıkarLar..
H...iç gereği yokken gününü haftanı ayını beLkide yıLLarını aLırLar..
Hiç gereği yokken gece-gündüz akLından geçen her düşünceye buLaşırLar..
Hiç gereği yokken seni istemediğin kadar mutlu ederLer..
......SONRA Hiç gereği yokken hayatından çıkıp giderLer. .
[Hz Şems
Kadın unutmaz, sadece sineye çeker. Zamanı geldiğinde ise iade eder... - Douglas Noel -
Kişi sevdiğini Allah'a emanet ederse, Onu birdaha görmeden ölmezmiş.. "Öyleyse Allah'a emanet ol. Elif Safak
Yalan iki kişinin eseridir: Biri söyler, diğeri inanır...
Aşk, zamansız gelen bir misafir çocuğu gibidir; Gelir, dağıtır ve gider; sesini dahi çıkaramazsın..
Derin olan kuyu değil ; Kısa olan iptir...!
Kimi zaman küçük bir tebessümdür mutluluk.
Belkide yanıbaşında ki bir çift gözün içinde.
Dokunulmazlıktır mutluluk sana saklı, sana özel.
Bulaşıcıdır mutluluk değerini bilene. İnanmıyorsan başla bir tebessümle...
Parçaları kaybolmuş puzzle gibi artık insanlar. Kiminin kalbi, kiminin ruhu, kiminin bir beyni yok. C. Palahniuk
"Ben az konuşurum, sen çok anla.." Douglas Noel
Seninle ben bir çaydanlık gibiyiz. Ben üst kısmıyım sen alt kısmı..
Hani büyüksün ya !
Aramızdaki fark ise şu; Ben sensiz de demlenirim, ama sen bensiz ancak su kaynatırsın..
Baktın hayatın tadını çıkaramıyorsun; Tadını kaçıranı, hayatından çıkar.." Bob Marley
Yiğitlik intikam almak değil , tahammül etmektir.
Shakespeare