Aşk konusunda yanlış seçimden söz etmek hatalıdır, zaten seçim varsa o aşk yanlıştır ...
Marcel Proust ..
İnsanlara, onları size nankörlük yapmaya mecbur bırakacak kadar büyük iyiliklerde bulunmayınız.
Balzac ..
"Bu dünyada beni birkaç kişi anladı, onlar da yanlış anladı,lanet olsun"
[Einstein] ..
"İşim düşmedikçe kendime bile uğramıyorum,bir süredir."
[Tom Robbins] ..
''Gerçekten verecek sevgim var; ama bunu hakedecek kimsem yok.''
[C. Bukowski] ..
"Anlamaya çalışma. Hayat böyledir işte.. Hep o kıyamadıklarınız kıyar size.."
[Çehov] ..
"Yanında olduğum zaman değerimi bilmezsen; değerimi bildiğin gün beni yanında bulamazsın!"
[N.F.K] ..
[/b]
"Allah'a emanet ol, dedi ve gitti. Güldüm.. Zaten başka kimim var ki.."
[İlhan Berk] ..
Birisi olacaksa;geçmişimi merak ederek değil geleceğimi hayal ederek gelsin! Korkaklarla yürüdüğüm yolda tek kalmaktan yoruldum.
Eğer 'unutmak' 7 harfi yanyana getirmek kadar kolay olsaydı, biz de 5 harfi yanyana getirip 'mutlu' olurduk.
Can Dündar ..
"Gitme" diyebilecek kadar güçlü olmalı insan hayatta.. Çünkü, hiç kimse kaybettiklerini unutabilecek kadar güçlü değil aslında..
V. Hugo.. ..
Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik.. Yanımdayken bile sana doyamazken, nasıl anlatılır ki sensizlik !..
Sunay Akın.. ..
Aşk, imkansız birçok şeyi mümkün kılar,çünki.güzel olan sevgili değildir, sevgili olan güzeldir
GOETHE..
Dünya bir gündür, o da bugündür.Susmanın sorumluluğu konuşmanın sorumluluğundan daha ağırdır...!
Aşkı bilirim ben 6 aylık bir alevin ardından , 60 yıllık külü toplarsın...
"Beni didik didik edebilirsin, canıma okuyabilirsin, Fakat düzeltemezsin beni!"
"Lütfen birilerinin hayatına girerken yaktığınız ışığı çıkarken söndürmeyi unutmayın."
Ayrılık özlem başlangıcı,yangına kıvılcım,kalbe paslı bıçak,zihne patika yol,akla yer çekimi,kalbe dönüş,dilin kemiksizligdir
"Seviyorum" başlamak için,"Sevmiyorum" bitirmek için yetmeyebiliyor işte.
"Hatalarım okadar büyük oluyor ki genelde, yeterince uzaklaşmadan göremiyorum."