Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Tarih benden iyi bahsedecektir çünkü niyetim kendisini yazmak.
Bana anlatırsanız unuturum.Beni eğitirseniz hatırlarım.Beni dahil ederseniz öğrenirim.
Hayatta öğrendiğim herşeyi 3 kelime ile özetleyebilirim: "hayat devam ediyor".
Sevdiğinizi elde etmeye çalışın yoksa elinizdeki sevmek zorunda kalırsınız.
Tüm insanların ruhları ölümsüzdür, ancak erdemli olanlarınki hem ölümsüz hem de ilahidir.
Gerçek bir çevreci, dünyanın atalarından kalmadığını, çocuklarından ödünç alındığını bilendir.
Birisi tarafından delice sevilmek size güç verir, birisini delice sevmek ise cesaret.
Hayatla okul arasındaki fark: Okul; size ders verir ve sonra sınava tabi tutar.Hayat; ders veren bir sınava tabi tutar
"Dikkat edin kadınlar cin gibidir: Yeri geldimi tapar,yeri geldimi çarpar".
[A. Capus] ..
"Kadın-Erkek eşitliği hiçbir zaman sağlanamaz. Çünkü terkedilen bir kadının canı, erkekten daha fazla acır" .
Sen istersen eğer, geçmiş unutulabilir; bir daha düşün:Çünkü gelecek, geçmiş kadar insaflı olmayabilir.
Paul Auster ..
"Sormayın artık hergün 'nasılsın' diye ! nasılsa adet olmuş iyim demek. Kötüyüm ben hemde çok ! kime ne".
"Beklentisi yüksek olan kadınların yalnızlığı daha koyu olur. Çünkü ummak ve beklemek kadınlığa verilmiş iki cezadır.."
[M. Mungan] ..
"Bir şeyin yokluğu size acı veriyorsa, varlığı sizi öldürebilir".
[C. Palahniuk] ..
Mademki yanlış yapıcaksın,bari onu doğru yap,git artık...
"İnsanların ne kadar kötü olduklarını görmek beni hiç şaşırtmıyor; fakat bu yüzden hiç utanmadıklarını görünce çok şaşırıyorum".
[Goethe] ..
İnsan aşık olduğu zaman kendi kendini kandırmakla işe başlar, başkalarını kandırmakla da işi bitirir.
oscar wilde ..
Türk vatandaşı ; isviçre medeni kanunua göre evlenen,italyan ceza yasasına göre cezalandırılan,alman ceza mahkemeleri usulü
yasasına göre yargılanan,fransız idare hukukuna göre idare edilen ve islam hukukuna göre gömülen kişidir..ugur mumcu ..
Mutsuzum, Çünkü herkes gibi sahte değilim ve kimse gibi rol yapmadım.Mutsuzum,Çünkü sevmediğim birine 'aşkım' deyip sarılmadım
y. erdogan ..
İnsan ne zamanki hayata anlam katmaya çalışır, hayat o zaman anlamsızlaşır.Dertten kim ölmüş sanki .Bırak herşey dağınık kalsın.