Sayın ziyaretçi, AllaTurkaa sitesine hoş geldiniz.
Eğer buraya ilk ziyaretiniz ise lütfen yardım bölümünü okuyunuz. Böylece bu sitenin nasıl çalıştığı konusunda ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.
Eğer sitenin tüm olanaklarından faydalanmak istiyorsanız, kayıt yaptırmayı düşünmelisiniz.
Bunun için kayıt formunu kullanabilir ya da bu bağlantıya giderek kayıt işlemi hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.
Eğer önceden kayıt yaptırdıysanız buradan giriş yapabilirsiniz.
Bana kulak ver ki ; Sana ses verebileyim...!
Herkes ; Kendinde eksik olanı sever...!
Evet belki de haklısın, sıfır'ın gücü yoktur. Ama unutma ki, sıfır'ın kaybedecek bir şeyi de yoktur...!
Kaç hayat yaşayınca yorulur insan ?
Kaç seneden sonra yaşlı, kaç hezimetten sonra bezgin, kaç sevdadan sonra kalpsiz ; Kaç kelimeden sonra lal olur kişi ?
Kendini sevginin ani baskınlarından da sakın..!
Yalnız yakaladığı kişiye çok çabuk uzatır elini...
Ben bir şair olsaydım eğer, cümle cümle vururdum seni..!
Her noktasında dururdu kalbin. Ben bir şair olsaydım eğer, öyle bir şiir yazardım ki sana sevgili ; Harflerine asardın kendini...!
Aldanma diye birşey yoktur..! Sadece biraz fazla güvenmek vardır. Ve İnsanı aldandığı değil ; En çok güvendiği aldatır...!
Anlamayacaklara anlatma sakın, bilebileceğin en güzel şeyleri...
Herşeyinle seversin, tüm gücünle belki ; Ama yine kaybedersin..! Neden mi ? Çünkü her 'seviyorum' diyeni adam zannedersin...!
Sorgulanmamış hayat yaşamaya değmez...!
Geçmişi değiştiremezsiniz ; Fakat gelecek daha avcunuzun içindedir...!
Unutamasanda umursama..! Çünkü biri için üzülmene değmez hayat. Zamanında altını çizdiklerinin üstünü çizeceksin bazen hayata inat...
Sağırlığının uğultusuydu kulaklarımda çınlayan ; Her bir damla da bin keder kanayan...
Çektiğin acı kadar olgunlaşırsın diyorlar. Olgunlaşa olgunlaşa çürüdük..! Bilmiyorlar...
Her kişiye kulağını ver ama pek azına sesini...!
Gölge etme, başka ihsan istemem...!
Hayatınıza 'onsuz yaşayamam' dediğiniz biri girip çıkmıştır mutlaka. Ne kadar büyük yalancıymışız meğer ; Hepimiz yaşıyoruz hala...!
Dal rüzgarı affeder ama, kırılmıştır bir kere...
Birey, her zaman kabile tarafından yutulmamak için mücadele etmelidir.
Eğer bunu denerseniz çoğu zaman yanlız kalırsınız, hatta korkarsınız.
Ama hiç bir bedel kendine sahip olma ayrıcalığından pahalı değldir...!
Eskiden iyilik yaparlardı, söylemezlerdi. Sonra hem yapmaya hem söylemeye başladılar. Şimdi ise ; Yanlızca söylüyorlar...!